Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Казват, че убиецът на Милен Цветков, бил „възпитан и скромен младеж и отличен ученик“…

Мрежата

Казват, че убиецът на Милен Цветков, бил „възпитан и скромен младеж и отличен ученик“…

Казват, че убиецът на Милен Цветков, бил възпитан и скромен младеж и отличен ученик… - Tribune.bg
Снимка:

Александър Костов, Фейсбук

Момчето с качулката е убиецът на Милен Цветков, казват, че бил „възпитан и скромен младеж и отличен ученик“. И може би е така, никой не се ражда убиец. Но за да се стигне дотук виновни са родителите, които са се грижили за неговото възпитание и за неговото развитие като личност и човек, виновно е и обществото.

Виновни са и хора като онова нещо Слави Трифонов, който сега лее сълзи за Милен, а покваряваше цяло едно поколение с песни за Ферарита и с всичката мазна чалга която изпя и демонстрира от екрана на телевизора през годините.

Прегръщаше се с мутри, караше "хамър" пилотиран от коли пълни с бодигардове, открито показваше пренебрежението си към правилата и нормите на обществото и учеше младите, че е много "кул" да са "лоши момчета" и че чалгата и парите са важните неща в този живот.

Виновни са и всички, които съвсем умишлено опростачаваха нацията - политици и медии.

Виновни сме и ние, че ги търпим! И какво да се очаква от едно момче, което на абитуриентския си бал получава джип за 150 000, живее в центъра на София в къща за 3 000 000 (три милиона) и само на 20 години вече няма нито мечти, нито цели и води един празен и безсмислен живот!


Коментари (5)

Джедай Тотю Кой казва това? Майка му ли? Ами, значи този „възпитан и скромен младеж и отличен ученик“ е бил отличен наркоман и много възпитан шофьор – на видеото от камерата на светофара, където е чакал Милен Цветков с колата си, джипът на този „скромен младеж“ го удря с пълна скорост, без никакъв опит за спиране на джипа! Тю, сега как да го осъдят този ми ти прекрасен младеж, а?
21.04.2020 21:11 / Отговор
Спартак Нали на Великден стават велики работи. Значи трябва да ми се случи нещо яко, да стана и аз пич, не само Лъчо да се хвали, че обирал бензиностанции. Те обаче нали го хванаха него ченгетата, щото е балама, ама нищо не му напраиха, щото на нас никой нищо не ни прави. Ама аз сега ще ви покажа на вас лайнари, дето само ми мелите, че съм мамин. На мама колата е златна. Ония вчера не можаха да минат бариерата, щото не са пичове, ама аз мога. Ей сега ще я мина тая бариера на Великден, шото съм пич, и никой няма да ме хване, никакви ченгета, никой, щото нас никой не ни пипа. Ще държа волана здраво, както аз си знам, и само направо, и газ, и ще изляза, ще мина тая бариера, а тоя пред мен педал мухлясъл да го духа, сега ще го разкарам да се маха оттука. Велик съм, Лъчо!
22.04.2020 00:21 / Отговор
Адам А свободията води до дрогата за да е велик пред пиклата която му е подражавала в друсането
23.04.2020 15:19 / Отговор
Адам А свободията води до дрогата за да е велик пред пиклата която му е подражавала в друсането
23.04.2020 15:19 / Отговор
Ей, хора! Чухте ли майката на изрода - било трагедия за двете семейства! Докато Милен лежи в хладилниците на Пирогов, нейният недоизтрезнял иска да го пуснат да си довършел следването! Ето с такива чудовища живеем. В един друг сайт написах, че тия стават само за донори на органи и ме изтриха
23.04.2020 15:49 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема