Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кичашки: Абе, вие в Уганда ли сте, в Конго ли сте, та да държите 400 заложници?

Мрежата

Кичашки: Абе, вие в Уганда ли сте, в Конго ли сте, та да държите 400 заложници?

Кичашки: Абе, вие в Уганда ли сте, в Конго ли сте, та да държите 400 заложници? - Tribune.bg
Снимка:

Петър Кичашки, юрист и изпълнителен директор на Института за модерна политика

Абе, вие в Уганда ли сте, в Конго ли сте, та да държите 400 човека заложници, защото сте били правили “акция”? Така ли се прави акция?! По тая логика почнете всички на улицата да събличате голи, защо само в дискотеката? Почнете да преджобвате и унижавате хората и в бакалията, баничарницата, в магазина. Нека полетът на милиционерската мисъл се развихри! Какви са тия ти ми лигавщини, хората имали били достойнство и права?!

Сега сериозно. Това е своеволие и злоупотреба с власт, които трябва ясно и категорично да се отрекат. България не е бананова република, в която действат законите на джунглата. Това, което служители от МВР са си позволили да извършат, е ужасяваща демонстрация на самозабравяне и потъпкване на закона. За това безобразие трябва да се понесе политическа и административна отговорност.

И впрочем, грях им на душата на онези “правозащитници”, които си мълчат по темата, защото припознават сегашното ръководство на МВР като “свое”. Докато защитавате права според това кой е чужд и кой свой, ще сте ни повече, ни по-малко политически активисти, а не принципни хора, отстояващи


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати