Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Петков в началото щеше да ходи пеша, в края се оплаква, че НСО само го возели без да го пазят

Мрежата

Петков в началото щеше да ходи пеша, в края се оплаква, че НСО само го возели без да го пазят

Петков в началото щеше да ходи пеша, в края се оплаква, че НСО само го возели без да го пазят - Tribune.bg
Снимка:

Бившият премиер Кирил Петков за пореден път създаде объркване в обществото за истинността на думите си. Съпредседателят на „Продължаваме промяната” често е хващан в изнасяне на противоречива информация, която след това трябва да бъде подробно обяснявана от пресцентъра на партията му.

 Припомняме, че в началото на 2021 година Кирил Петков се закани, че ще ходи пеша на работа. "Искам да усещам реалните проблеми. Ще ходя по земята и ще говоря с хората. Имаме огромен брой кризи, с които веднага трябва да се захванем”, заяви тогава  Кирил Петков. Бившият премиер даже си пусна и клипче как крачи по тъмните улиците в Брюксел.

Но въпросът през 2023 година е дали това е бил поредният рекламен трик на Петков, целящ да се хареса на българския народ. Тази година бившият премиер обори думите  за ходенето пеша и близостта си с хората само с едно изречение.

Националната служба за охрана вече не пази бившия премиер Кирил Петков, а само го превозва. Това заяви самият той пред журналисти в кулоарите на Народното събрание. Коментарът на Петков дойде в отговор на информацията, че президентът Румен Радев е наредил на службата да свали охраната му.

 


 

Автор

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети