Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Борислав Недев: Кирил Петков реши да развърже торбата с лъжите в Стара Загора, но настъпи таралеж (ВИДЕО)

Мрежата

Борислав Недев: Кирил Петков реши да развърже торбата с лъжите в Стара Загора, но настъпи таралеж (ВИДЕО)

Борислав Недев: Кирил Петков реши да развърже торбата с лъжите в Стара Загора, но настъпи таралеж (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

„Кирил Петков реши да развърже торбата с лъжите в Стара Загора, но... настъпи таралеж!” Това написа в профила си във Фейсбук Борислав Недев, който е изпълнител и собственик на охранителна фирма, а преди това е работил в системата на МВР.

Във видео той споделя разочарованието си от обещанията на експремиера, който на 29-ти август е бил Стара Загора. Според Недев предишният министър-председател бил отседнал в един от най-скъпите хотели в града, а впоследствие е дал интервю само за една от националните телевизии като други не са били поканени.  

Борислав Недев споделя, че преди година Петков го убеждавал, че са почтени, но сега му е доказал, че „е поредният политически шмекер”.

За пример той дава комплекс ТЕЦ  „Марица Изток”, като изтъква -„Петков ръси лъжа след лъжа и ПР-ките му опитват да го предпазят от неудобните въпроси, а именно – защо лъже, че ще запази енергийния комплекс като преди дни е подписал план за преход към зелена енергия, според който до 2026 г. България трябва да съкрати 12 000 места в комплекса. Ако това стане, означава смърт за Стара Загора и цялата област, означава смърт за Ямбол, Нова Загора,Сливен, Гълъбово и околните. Днес обаче е казал, че ще си спаси. За пореден път казвам, че сте лъжец”, възмущава се Борислав Недев.

„Събудете се, Петков, вие не се български премиер и Слава Богу”, напомня му той.

Недев заявява, че било смешно да заведе дело срещу Борисов, защото „самият лъжец е Петков, тъй като Конституционният съд е определил, че назначаването му е против Конституцията. Защо Гешев, който щяхте да чегъртахте, не е предприел нужното, за да ви търси наказателна отговорност, след като вие  сте извършител на документно престъпление и законът трябваше да бъде приложен т. е да ви се образува дело и да ви пратят на съд”, казва Недев.

Той успява да зададе два въпроса към Петков като единият е за миньорите, а другият за отношенията му с Лена Бориславова. Отговор от експремиера обаче не получава, вместо това двете ПР-ки го питат „кой му плаща и кой му е написал въпросите”.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети