Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кметът на Обзор: Благодаря, че дадохте път на упражняването на пряка демокрация от местното население

Мрежата

Кметът на Обзор: Благодаря, че дадохте път на упражняването на пряка демокрация от местното население

Кметът на Обзор: Благодаря, че дадохте път на упражняването на пряка демокрация от местното население - Tribune.bg
Снимка:

Кметът на Обзор Христо Янев, Фейсбук

Уважаеми съграждани!

С изключителна гордост и чест искам да ви съобщя, че проектът за решение на Министерски съвет за административно-териториалното отделяне на гр.Обзор и съставните му селища като самостоятелна община Обзор, област Бургас - е вече факт.

Искам да благодаря лично на премиера г-н Бойко Борисов, на Министерски съвет, на кмета на гр.Бургас - г-н Димитър Николов, на Областен управител Бургас – г-н Вълчо Чолаков, на областен координатор ПП ГЕРБ Бургас – г-н Димитър Бойчев, на всички лидери и общественици, които застанаха с твърда позиция и подкрепа зад хората на Обзор и съставните ни селища. Тези, които дадоха път на упражняването на пряка демокрация от страна на местното население. Тези, които повярваха в нашето желание и усърдие за създаване на едно по-добро място за живот, за големите мечти на нас малките провинциални градчета, за това, че ни давате шанс да развием потенциала на едно прекрасно кътче, където с правилните хора заедно да направляваме бъдещето на един прероден Обзор!

Уважаеми съграждани! Скъпи приятели!

Лично на Вас благодаря за гласуваното доверие, за мощната подкрепа – морална и процентна с категоричното ви заявяване на Референдума, за това, че ме напътствате, за това, че ме критикувате! За това, че само със силна воля и обединение – ние заедно ще вървим по пътя на историята, която ще помни и прославя!

Благодаря на Инициативния комитет „За отделяне на Обзор като самостоятелна община“ и на тези, които помагаха с всички сили и средства – за смелостта и отстояването им срещу негативите, които съпътстваха пътя до тук!

Гордейте се! Утре е Благовещение! За мен това е най-благата вест към настоящия момент! Благодаря! От тук нататък ни чака много работа, много нови предизвикателства, но след всичко, което се случи – аз вярвам! Ще се справим! Благодаря!

 

Уважаеми съграждани! С изключителна гордост и чест искам да ви съобщя, че проектът за решение на Министерски съвет за...

Публикувахте от Христо Янев в Сряда, 24 март 2021 г.

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети