Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кметът на Враца към Цветанов: От коя партия е престижно да си, личи на избори - ние печелим

Мрежата

Кметът на Враца към Цветанов: От коя партия е престижно да си, личи на избори - ние печелим

Кметът на Враца към Цветанов: От коя партия е престижно да си, личи на избори - ние печелим - Tribune.bg
Снимка:

„Трудните моменти показват дали някой е силен. Ние сме го доказали повече от 10 години. Това си личи и се решава на избори и резултатите от местните избори показаха какво е мнението на хората и на кого вярват“, заяви кметът на Враца Калин Каменов пред ПИК.

Той събра най-голяма подкрепа на местните избори и спечели втори мандат с над 72%. Каменов коментира и нападките на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, че вече не е престижно да си от тази партия.

„Всеки може да си говори, но на избори се мери на кого вярват хората. Това прилича на делюзия - желаното се представя за действително. Но изборите показват къде е престижно да си и на идните такива също ще си проличи. Ние работим за хората и те го оценяват“, заяви още Каменов.

По думите му пътят който ще свързва „Хемус“ през Ботевград, Мездра, Враца до Видин е жизненоважен и ще помогне на региона.

„Години наред се говори за проблемите в Северозападна България и виждате, че над 70 млн. лв. за последните години инвестициите във Враца“, заяви той, след като се срещна с премиера Бойко Борисов, който инспектира изграждането на пътя.

„С помощта на държавата и изграждането на този път, хората ще могат и да се върнат по родните си места, където да имат работа и достойно възнаграждение. Конкуренцията на инвеститорите ще доведе и до повишаване на заплатите“, смята кметът на Враца.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Факт! Отмъстителността на Цветанов вече няма граници. И успешно се използва и насърчава от псевдо-демократите и техните ДС спонсори. (Радосвет Радев (шеф на Кирил Вълчев) - първа дружка на Васил Божков!
15.06.2020 16:49 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати