Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Коалиция Слави-Корнелия-Мая-Христо-Доган!? Мерси!

Мрежата

Коалиция Слави-Корнелия-Мая-Христо-Доган!? Мерси!

Снимка:
От Фейсбук профила на режисьора Евгени Михайлов
Трябва да си много сбъркан, че да клепаш страната си, за да извлечеш съмнителни ползи. И какво ще спечелиш? Коалиция Слави-Корнелия-Мая-Христо-Доган!?
Мерси!

Коментари (8)

братовчедка ОТВРАТ !!!Браво на Евгени Михайлов ! Трябва да го изкрещи , а не да пише скромно! Дано дори 80 % го чуят !
03.10.2020 13:35 / Отговор
Ами сегашната коалиция явна и скрита е Мафиот Борисов, агента от ДС Каракачанов, фашиста Симеонов, филисофа-хидроинженер- студен резерв -сарайстрой Доган, и финансовото му крадливо пуделче Пеевски, и всички знайни и незнайни подлози и дупедавци.
03.10.2020 14:55
Евгени нали премина към ДъПъСъ или го е хванала деменцията?
03.10.2020 14:57
Йордан67 Този плужек не премина към Дъ Пъ Съ-то, той премина към ДОСТ на Местан.
03.10.2020 16:37
До горните безпросветни тролове! Никога Евгений Михайлов не е бил от ДПС, а винаги се е борил срещу ДПС на Доган с документалните си филми и с подкрепата си за ДОСТ. Бил е член само на СДС и на никоя друга партия! Достойна и последователна личност!
03.10.2020 18:25
И аз "мерси", но това ни чака. Супа от партии в безпринципна коалиция, обединена от омразата си към ГЕРБ и алчността да се докопат до публични средства. Накрая като забъркат пълната каша, всеки ще каже, че другият е виновен и така няма и да знаем кой ни е управлявал и от кой да търсим отговорност. Затова отсега да се поясни - всичките са инженерен продукт на една и съща велика сила. На големия брат може да му е безразлично кое от отрочетата ще му прокарва интересите, но на тях не им е все едно кой колко депутата ще намърда и колко голям кокал ще получи, затова ще се изпокарат. Ще се наложи да бъдат координирани и направлявани отвън, така че следващото управление на България ще е осъществява директно от Кремъл. Щом така ни харесва.
03.10.2020 15:38 / Отговор
Z Абсолютно съм съгласен! Нищо добро не ни чака, щом и т.нар. "интелектуалци" не се досещат какво ще дойде когато омразният им Борисов си тръгне. Не съм му адвокат, но всички, които искат да го свалят ужасно смърдят на Москва. Там вече сме били. Дълго и кошмарно. Късметът да се измъкнем от прегръдката на руската мечка няма да ни споходи два пъти. Всички, които искате в Европа - мислете. Мислете поне един ход напред и не вярвайте на приказки и обещания, съдете по делата. Тези, които днес викат "оставка" си имат минало. Припомнете си го, защото въкът козината си мени, но нрава - не.
03.10.2020 23:38 / Отговор
пеев Поздравления за г-н Михайлов така е и аз казвам Мерси, много необразован и невеж народ сме беееееее..........
04.10.2020 09:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още