Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Когато омразата изпреварва мисълта

Мрежата

Когато омразата изпреварва мисълта

Снимка:

От Фейсбук профила на Станислав Недков

След, като беше посегнато на жени с деца и мирни граждани, след като бяха осквернени държавни институции и унищожени тонове хранителни продукти, някои протестиращи стигнаха до такова духовно падение, че поискаха оставката на Тивериополският епископ Тихон, и издраскаха “оставка или смърт” на църквата “Свети Седмочисленици” в София!

Да крещиш в лицето на един от най-достойните българи и духовници в страната ни, да го наричаш с думи, които ме е срам да напиша, и да поискаш оставката на Господ, говори за духовно уродливи хора, мразещи всичко и всеки!

БРАТЯ БЪЛГАРИ, все още имате време да се покаете!!!

Дядо Тихон вече ви е простил! Но поискайте прошка от Бог! Всеки ден Го молете да не подава оставка от вас, и да не ви застига Божието възмездие!

“Ако не бях дошъл и не бях им говорил, грях не щяха да имат; а сега нямат извинение за греха си.

Който Мене мрази, мрази и Отца Ми.

Ако не бях сторил между тях делата, които никой друг не е сторил, грях не щяха да имат; а сега и видяха, и намразиха, и Мене, и Отца Ми.

Но това стана, за да се сбъдне словото, писано в Закона им, че Ме намразиха без вина”

Йоан (15:22-25)  


Коментари (6)

БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ(В ЛИЦЕТО НА ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ) ЗАСТАНА СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА Църква!!! КОЩУНСТВО!
ЗАРАДИ РУМЕН РАДЕВ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ НАМРАЗЯТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!
БЪЛГАРИТЕ-ОФИЦЕРИ ДА ОЗАПТЯТ ГЕНЕРАЛА-ПРЕДАТЕЛ!
СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ!
30.08.2020 17:26 / Отговор
Тартаковер Хайде, пий си навреме хапчетата, бе глупак ! Няма ли да спреш да "крещиш" с тези главни букви? Нещо друго освен тези фъшкии не може ли да създаде старата ти глава? Излагаш ГЕРБ и гербаджиите, те нямат нужда от такива стари подлагащи се на всички проститутки. Все пак между тях има и стойностни хора, те сигурно също се срамуват от такава едноклетъчна "подкрепа".
30.08.2020 17:54
д-р Х: Г-н мозъчен ганглий, много те тегли към медицинските науки, но единствено пациент на психиатрията ти подхожда. Смехотворни претенции за многознаещ плюс нецензурна хистерия и хейтърство са пагубно съчетание.
30.08.2020 19:22
Заради русофилски циници, като Тартаковер-Българите намразиха Русия! Заради предатели, като Румен Радев, Българите намразиха русофилите!
Заради обирджии/комарджии, като Васи Божков-Българите намразиха бизнесмените!
А Червените Боклуци мразят Българската Църква и всичко, което все още крепи националната идентичност.
30.08.2020 20:14
ТАРТАКОВЕР Е ПУДЕЛА НА РУМЕН РАДЕВ В ТОЗИ САЙТ! КАЖЕ ЛИ СЕ НЕЩО СРЕЩУ ПРЕДАТЕЛ N:1 РУМЕН РАДЕВ-ПУДЕЛА ВЕДНАГА СКАЧА ДА ГО БРАНИ.
МНОГО ХИЛАВ ПУДЕЛ....
30.08.2020 20:20 / Отговор
Онаниращ шахматист ПАРИТЕ НЕ МУ ГИ ДАВАТ ЗА МЪЛЧАНИЕ,РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ СКАЧА НА АМБРАЗУРАТА!ВСЕКИ ПЕНСИОНИРАН НАЧАЛЕН УЧИТЕЛ Е,КАТО ТЕЗИ КОИТО Е ОБУЧАВАЛ И КАТО МАНТАЛИТЕТ,И КАТО ИЗКАЗ!НАРОЧНО НЕ СМЕНИХ РАЗМЕРА!
30.08.2020 22:24

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още