Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Когато трагично си отиде човек като Милен Цветков, започва състезание кой му е бил по-голям приятел

Мрежата

Когато трагично си отиде човек като Милен Цветков, започва състезание кой му е бил по-голям приятел

Снимка:

Текст мрежата, неизвестен автор

Не, Станиславе!

Милен Цветков не трябваше да дойде при теб. Трябваше само да изчака зеления сигнал на светофара. Но не го дочака. Заради твой поклонник. Възпитан с песента "Едно Ферари с цвят червен”. И с други чалги, като "Бясно карай на червено...".

Помниш ли, как през 90-те Дони си отряза косата, като протест срещу мутрите? С това ти си вдигна рейтинга на предаването, като каза, че Дони е твой приятел. Но не беше.

Малко по-късно ти гостува Илия Павлов, който седеше просташки и нагло заяви в ефир: „Ние създадохме мутрите”. Тогава ти не се възмути. Не протестира.

Помниш ли, че Милен Цветков, Сребрина Гаджева и ти тръгнахте от едно и също място – „Ку Ку”? Сребрина се омъжи за странно богат граничен полицай. Възпита сина си като мутра. И той обичаше скъпите коли. Сега е в затвора. От години чака присъда за умишлено убийство на напълно невинен и непознат младеж. Сребрина също ти беше приятелка. Помниш ли?

Помниш ли, създаването на коя партия, твоят приятел Любен Дилов-син обяви преди години в твоето студио? Правилно - "Георгьовден". Тя подкрепи Царя, Илия Павлов... Сред тях и семейство Николови – родителите на убиеца на Милен Цветков. И всички вие бяхте приятели…

Помниш ли, че твоето чалга-патриотарство създаде днешните „Патреоти”? Как с твоите сценаристи псувахте близки и далечни съседи, ама им крадяхте песните? Та после Динко от Ямбол, по тоя модел на омраза хукна да връзва хора със свински опашки.

На Великден Милен Цветков загина, убит от човек, който дословно повтори изпятото от теб.

А за телефона на Бог? „Щяхме да се разберем – аз за него, той за мен – нещо да свършим…” Така ли ще се „оправят” твоите възпитаници? Ще звъннат?

Когато трагично си отиде човек като Милен Цветков, изведнъж започва състезание – кой, аджеба му е бил по-голям приятел. Само че истинските приятели не се ползват един-друг за нечист маркетинг.

Стой си при твоите приятели. И не се натискай.

- От Марин, приятел на Милен.  


Коментари (3)

Калина Шкодрова Марин, безкрайно много Ви благодаря за това, което сте написал!
25.04.2020 13:35 / Отговор
Тартаковер Когато известен си отиде от този свят, веднага изникват познати и непознати, приятели и неприятели(които странно как му стават близки) и в един глас започват да раздават присъди към останалите тук на земята. Да се изживяват като посланици на Небето, като негови безгрешни служители, които са упълномощени да определят кое е правилно и кой е виновния за всичките ни беди и безумия. Този "приятел на Милен" е наточил томахавката срещу Трифонов. Да, онзи създаде доста от тинята в тези 30 години, но не той създаде чалгата. Други я започнаха, други я въведоха, но за тях не е печелившо да се пише. Не знам дали този млад зависим от дрога убиец е почитател на Трифонов !? Може да харесва Пинк Флойд, Шакира, One Republic , Бионсе... Може други да са изградили вкусовете му. Обаче "приятелят на Милен" мрази Слави и трябва да насочи омразата към него. Всъщност нека Милен почива в мир! А ние да си спомним Достоевски, който пише че "всеки за всичко е виновен".
25.04.2020 15:50 / Отговор
ЕЛЕНА ЗАРЕВА ПОКЛОН, МИЛЕНЕ ! ПОЧИВАЙ В МИР И АКО МОЖЕШ ТАМ, ОТГОРЕ, ПОМАГАЙ НА ДЕЦАТА СИ И НА БЪЛГАРИЯ !
25.04.2020 19:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още