Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Делчев ще обяснява за честен вот, така като стане си викаш - тези не разчитат ли на късата памет на хората?!

Мрежата

Колтуклиева: Делчев ще обяснява за честен вот, така като стане си викаш - тези не разчитат ли на късата памет на хората?!

Снимка:

От профила на журналиста Соня Колтуклиева

Димитър Делчев съобщава тази сутрин по БНТ: „Хората трябва да разберат, че на някой му пука за честността на изборите”. И това го казва дясната ръка на Мая Манолова, съсценаристка на аферата „Костинброд“, довела до изкривяване на вота, влязла в историята като най-бруталният удар срещу демокрацията в България и съавторка на Изборния кодекс от 2013-14 година.

Димитър Делчев е горд син на Андрей Делчев, ментор в административната кариера на Меглена Кунева в Министерски съвет, дългогодишен изпълнителен директор на петролната и газова асоциация с председател Валентин Златев (бивш генерален директор на „Лукойл България“), близък на премиера Бойко Борисов и работодател на съпруга на председателката на БСП Корнелия Нинова.

Димитър Делчев е горд бивш депутат от Реформаторския блок, коалиционен партньор в управлението на държавата на ГЕРБ по време на кабинета „Борисов 2”, в който създателката на неговата партия ДБГ Меглена Кунева от върл критик на Бойко Борисов се събуди „преко ночи“ негов вицепремиер. Ах, и Меглена Кунева в сговор със Сергей Станишев, покани чужди наблюдатели за парламентарните избори през 2014 г., съмняваше се в честността им, докато не кацна в правителството на ГЕРБ (бившият премиер Иван Костов я определи така: „последната червена кукувица, която се опитва да снесе яйце в синьото гнездо“).

Като депутат Димитър Делчев казва по БНТ: „Олигархията е заинтересована от въвеждането на мажоритарни избори“. Ти да видиш! Това как го е прозрял?! От близките отношения на семейството му с олигарха Валентин Златев ли? Така като стане... някои хора да се представят целите в бяло... си викаш - тези не разчитат ли прекалено много на късата памет на хората?!  


Коментари (2)

Пацо Добре бе, джанъм, след този материал за кого да гласувам?!
Боклук до боклука, мутра до мутра, по какъв признак да ги отлича един от друг?!
Май ДПС са най-прозрачните и етични разбойници...
23.02.2021 10:08 / Отговор
Без Рап Отен Може да се ползва критерия; Най-малък брой дон осници
23.02.2021 13:09

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още