Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: По-паметливите ще си спомнят, че Радан Кънев заяви, че би работил със същия този „велик везир“

Мрежата

Колтуклиева: По-паметливите ще си спомнят, че Радан Кънев заяви, че би работил със същия този „велик везир“

Снимка:

В мокрите сънища на Атанас Атанасов двамата с Христо Иванов ще управляват България - ай, каква сияйна перспектива, пише журналистката

От профила във Фейсбук на журналиста Соня Колтуклиева

Христо Иванов се изокал във Фейсбук: „Борисов е изградил султански двор с фаворити и фаворитки, в който велик везир е Делян Пеевски“.

По-паметливите ще си спомнят, че след европейските избори през 2019 г., сътрапезникът на Христо Иванов Радан Кънев откровено заяви на пресконференция, че би работил със същия този „велик везир“ Делян Пеевски в еропарламента. А пък Христо Иванов беше министър на същия този „султан“ Бойко Борисов и щастливо щъкаше покрай него като един същински политически евнух.

Апропо, защо Христо Иванов никога никъде не се е показвал публично със съпругата си?! Европейските ценности предполагат да си горд със семейството си и да показваш съпричастност към семейните ценности.

Христо Иванов, който не блести с широка обща култура, би трябвало да знае, все пак, че  султаните не показват, а крият ханъмите си в харемите, точно, както той крие Йорданка Минчева-Иванова. Доколкото научих, съпругата му нито е грозна, нито е проста - работила е в Европейската комисия и сега издържа 4-членното семейство с европейски проекти, докато съпругът й се задоволява да носи вкъщи само 1500 лева от заплатата си на председател на „Да, България“. Бившият протестър Виктор Димчев намеква днес за „харема“ на Христо Иванов от младежката секция на „Да, България“, а пък той е човек, който много знае, много помни. („Христо Иванов защо не погледне в собствената си паничка с любовници, а мери другите?“)

Един интересен въпрос е как „лидер“ на „дясна партия“ се препитава като „общ работник“ на партийните членове и на партийните спонсори, а няма собствен бизнес и собствена професионална кариера? Това по-приляга на ляв лидер и затова навярно Христо Иванов има влечение към държавните служби и не признава „ляво-дясно“... просто защото цял живот е наемник.

В мокрите сънища на съпредседателя на ДБ Атанас Атанасов ( споделени вчера по БТВ), двамата с Христо Иванов ще управляват България в сговор с чалгаря-популист Слави Трифонов, с ярко червената русофилка, бивша синя седесарка, Корнелия Нинова и с физкултурника-подслушвач, страстен русофоб Цветан Цветанов, благословени от политическото ГМО на генерала от КГБ Решетников Румен Радев.

Ай, каква сияйна перспектива - ще настане един живот ... живот като на кино, сътворено в Мосфильм,  под вдъхновяващата творба на Вера Мухина „рабочий и колхозница“.                                                                                                         

                                                                                                                                


Коментари (5)

Делчо Попов Ако джудже като Атанас Атанасов и слугата на олигарха Иво Прокопиев - Христо Иванов управляват България, то още поне 1 000 000 българи ще избягат от страната!
18.01.2021 17:46 / Отговор
Мимето По-скоро 1 милион ще излязат на жълтите павета! Найс, а?
18.01.2021 18:37
Анастас #

Педерасчетата и веганите и чалгарите ще ги вкарат в Парламента. Толкова им е пипето и ще гласуват за Дебъ - ДСБерастия - Чалга простака.

А тези които не са педераси и чалгари - да се отправят към аптеките ...

ВАЗЕЛИН му е майката.
Както каза генерал Гном вече заобикват и Цвъ Цвъ и БСП, преди това Татяна Дончева-Десен Човек и Мая с изтеклите води ...

Да си мажат насраните задници с вазелин, че скоро ще им наредят да заобичат Деса-Простакеса и Мутрата Радев-Вън.

(технократски)
18.01.2021 21:03
кесо Ако джобния "генерал" излезе прав това ще е "голям" политически "пробив". За пръв път у нас българските тъпанари, глупаци, идиоти и дегенерати ще имат свое управление. България ще стане първата държава в ЕС, която ще даде властта на една "онеправдана" до този момент група свои граждани, само защото били тъпанари, глупаци и идоти. Сега тази "въпиюща несправедливост" може да бъде изправена, а страната нирай за идиотите. Честито, идиоти!
18.01.2021 18:24 / Отговор
Добре казано да се посмеем, преди да ни е станало съвсем тъжно.
18.01.2021 18:49

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още