Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Офшорката на Асен Василев е направо красота, а нещо за офшорката на Слави?

Мрежата

Колтуклиева: Офшорката на Асен Василев е направо красота, а нещо за офшорката на Слави?

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

 

Значи, офшорката на Николай Младенов, регистрирана, след като е престанал да бъде министър в правителството на Бойко Борисов е кофти работа - ужасен ужас. А офшорката на Асен Василев, действала преди и след като е бил в първия служебен кабинет на Румен Радев е готина работа - направо красота!

Стига сте се извъртали по посока на вятъра! Ще прощавате всичко на Кирил&Асен и духовния им баща Румен - докога ?!?!

Нещо за офшорката на Слави се умълчахте, също така.  

 


Коментари (30)

attropo Да са само те - с мед да ги намажеш.Впрочем,*най-чеЗТниЪт бънкер* хъмпърцукнян веднага се хвърли да защитава офшорките.Показателно,нали!
07.10.2021 14:52 / Отговор
Анастас #

Мутрата Спонсор на ДеБъ и на Костовашките Психопати е с няколко офшорки само в Кипър ....
Затова ходи със зачервени бузки ПроКОНПИев.

За другите Мутро Спонсори на "Протеста" - Черепа и Белградския копанар, да споменавам ли !!??

(опреснително)
07.10.2021 18:32
Поли Май за съд плачеш.Докажи.Ако не можеш не се излагай повече
07.10.2021 14:57 / Отговор
BTG Поли, вие кого плашите със съд?! Защитавате лъжци и мошеници?! Браво!!!????????????????????
07.10.2021 17:35
Шшш ало я се събуди То по твойта логика с докажи радев и сие барабар с рашков досега доказаха ли някое престъпление на герб и на борисов били се лупували избори били крали милиярди раздавали напред ама досега нито едно доказателство а също така били оодслушвали и дебги доказателствата аре марш на село за дуди и ме пиши хуморески оффффцо проста
07.10.2021 18:11
attropo кой бре, полинце - язе или соня?Като те гледам каква си ми умно-красива да ти напомня,че мангите на черепухин секнаха и няма да имаш с какво да си платиш съдебните разноски.
07.10.2021 15:33 / Отговор
Ей Мари Моме, защо си се хванала за удавници пък ти , ма ? Я се виж, уж си кипра , пък се излагаш с . калпави гербери. Те се о' страха. Ще вземеш и ти да лепнеш , тъкмо малко се позализа , скоро не се беше излагала. Сега те ли те подлъгват пак ?
07.10.2021 18:08 / Отговор
Още единпендер Ето го и тоя изказващ се умен и красив ли си къв си давайте доказателства и аз мога да кажа че съм ти баща щото съм свършил на майка ти в устата ама немога да го докажа затова и не го казвам аман от тъпанари прости то и за това сме на тоя хал българите щото няма закони не никой не ги спазва по точно а такива лайнояди лато тебе в бг с лопата да ги ринеш
07.10.2021 18:15
Шшш ало я се събуди То по твойта логика с докажи радев и сие барабар с рашков досега доказаха ли някое престъпление на герб и на борисов били се лупували избори били крали милиярди раздавали напред ама досега нито едно доказателство а също така били оодслушвали и дебги доказателствата аре марш на село за дуди и ме пиши хуморески оффффцо проста
07.10.2021 18:11 / Отговор
Ами, Много си неграмотен бе, градски ! Ял си развалено, крадено с някой гербав , и не проумяваш, че сте прозрачни и светите като коледни елхи. Хората да не са като вас п' рости и алчни. Чакам някой да им доказва золумите. Вие си замитате акитата, като си ги лижите един друг, ноооо хитрата сврака - с двата крака. Дано се сещаш , ама трябва малко резки в сивата тъкан. Хай сега паси си козите !
07.10.2021 18:25
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема