Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Президентът Радев увисна като „прани гащи на селски простор“

Мрежата

Колтуклиева: Президентът Радев увисна като „прани гащи на селски простор“

Снимка:

Соня Колтуклиева, Фейсбук

Президентът Радев увисна като „прани гащи на селски простор“.

Когато през март споделих във Фейсбук огромното си разочарование от Румен Радев, за когото гласувах, и му препоръчах да се върне в кварталната кръчма на ЖК „Дружба”, откъдето го извади Корнелия Нинова като щастлив пенсионер и влюбен в красивата си любовница, някои от моите последователи бяха възмутени и огорчени.

Сега виждате ли?!

С какво президентът Радев е по-различен от тези, които бичува; с какво неговото обкръжение се отличава от приближените на правителството, което той „удостои” с отнемане на политическото доверие?!

Винаги съм твърдяла - президентът също е част от властта; видя се, че органично ѝ принадлежи и по манталитет, и по поведение.

Къде в схемата на „хунтата”( президентът цитира хазартния бос Васил Божков със 700 милиона лева задължения към хазната) се намира президентът и неговото обкръжение ще стане ясно, може би. Но, ако има управляваща „хунта”, президентът е вътре в нея, барабар със съветниците си и Десислава Радева.

А неговите сподвижници и следовници да се правят на слепи, колко дълго могат. Това нищо не променя.  


Коментари (9)

Тартаковер Тази журналистка е известна с това, че винаги е готова с ибрик към онзи когото смята за по-силен във властта. Беше любимка на Иван Костов, близка с Филип Димитров, с Луджев. Биографията и показва че е била "близка" и с Държавна сигурност. Някои смятат че трябва да се коментира темата, не автора и това е правилно. Но когато авторът е с такава компрометирана биография..!? Точно такива паразитни журналисти, са крайно вредни и допринасят за 111-тото място ! Вероятно е закърмена с подобен вид вредителство от поколението си и оттам идва и фамилията й. Колтук е това което е вредно в доматите и се премахва за да дават добър плод.
03.07.2020 13:28 / Отговор
Право в десетката Тази жена не може да се окачестви като журналистка, тя е медийна компаньонка, платена при това и агент на ДС. ДС превзеха цялата държава, както и възпитаниците на "Магнаурската школа" в Симеоново и опростачиха държавата.
03.07.2020 15:59
Мерзко! Типични тролове, хулещи коментатора, а не написаното по същество! Ашколсун на захлебващите кай пРезидента!р
03.07.2020 16:15
Матросов наакавер Такава самоотвержена защита на чучелото с високата заплата и втора първа дама,не се среща често.Много си прилежен.Дано си заслужават паричките.
03.07.2020 19:45
Dundaky Как се блокират червени полуолигофрени в тоя сайт?
03.07.2020 16:29 / Отговор
Тартаковер Няма как да се обясни на пълните олигофрени. Все пак полуолигофрена е в по-висша връзка с реалността. Пълният олигофрен е известен с народното име-идиот!
03.07.2020 16:40
обикновена баба Истината е, че президенството стана свърталище за далавери !!! Там всеки си върти личните далавери, естествено за пари и никой не го е грижа за България !!! Какво добро са направили, освен лъжи, интриги и простотии ? Станаха за смях пред света и нямат достойнството да се махнат, какво чакат и те не знаят !!!
03.07.2020 22:18 / Отговор
Обикновената баба май е с деменция, не Президенството, а Министерски съвет е свърталището на далаверите.
03.07.2020 23:24
АСЕН ИЛИЕВ В КЕ НЕФА "ЖУРНАЛИСТИТЕ" ИЛИ ПОНЕ БОКЛУЦИТЕ НАЗНАЧЕНИ ЗА ТАКИВА СА РАЗДЕЛЕНИ НА 2 ОТБОРА. ЕДИНИЯ ЛИЖЕ ГЪ ЗОВЕ, ДРУГИЯ СЕ ПРАВИ НА "ОПОЗИЦИЯ". НО САМО ИСТИНСКИТЕ ГИ ЛИСКАТ С КИСЕЛИНА ИЛИ ГИ РАЗСТРЕЛВАТ :) А ТЕ СА 2-3 МАЙ ЗА 30 ГОДИНИ :) (Б)ОКЛУЦИ.
06.07.2020 10:55 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още