Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Радев безотказно води българския народ към втора Виденова зима

Мрежата

Колтуклиева: Радев безотказно води българския народ към втора Виденова зима

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

 

“Радев застана до своя народ, когато народът излезе на площадите…” Така уважаваната от мен журналистка и майка на депутата от БСП Крум Зарков, Анна Заркова, рекламира кандидата за втори мандат, в чийто Имициативен комитет е заместничка на психиатърката д-р Гълъбова.

Щеше да е хубаво, ако беше вярно. Обаче не е. Лъжа е.

Румен Радев излезе на площада, когато прокурори влезнаха в президентството, за да потърсят материали по обвинение срещу негов съветник. Президентът вдигна юмрук и изкрещя: “Мутри, вън!”, уплашен да няма последствия за него самия.

Година по-късно прокурори влезнаха в канцлерството на Австрия; канцлерът Себастиан Курц подаде оставка, за да не пречи на разследването.

Румен Радев не излезе на площада, когато дни наред под неговите прозорци протестираха работниците от ЕМКО и “Дунарит”, застрашени да станат жертва на рейдърство и да загубят работата си.

Румен Радев не излезе на площада при нито един протест на хора, отстояващи професионалните си интереси, борещи се за социална справедливост.

Румен Радев не излезе на площада и днес, когато протестират работниците от пътното строителство, които са блокирали центъра на столицата с тежкотоварни машини. Не са невидими, не са…

ПРОТЕСТИ ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА, това са протестите на Румен Радев. Другите не го интересуват.

ИСКАШЕ ДА УПРАВЛЯВА - УПРАВЛЯВА! И самоотвержено, сигурно, безусловно и безотказно Румен Радев води българския народ към втора Виденова зима.

Ние, оцелелите от първата Виденова зима на партията, издигнала Румен Радев за президент през 2016 г., ви предупреждаваме - може да стане страшно през 2022 г..

Хора, бдете! И не се лъжете по фалшивите герои.  


Коментари (20)

Соня Разеденителят -Метежник и Фигурант на Божков ще получи червен картон на 14.11. заедно с цялата му отровно-чалгарска протестърска банда.
11.10.2021 15:58 / Отговор
КараПутин Не думай...
Нещо за войнстващата арогантност и простащина да споменеш....спящият до пълно шкафче с финикийски знаци сатрап е напълно приемлив факт?!
Затова паралел с Курц няма, щото нашият с 200 ги минава такива като австрийския младеж..
Хайде не ръси небивалици...щото ако не беше жалка, определено би била смешна...
11.10.2021 21:15
Джедай Тотю Дами и господа, запознайте се с таваришч КараКапутин, който много мрази „войнстващата арогантност и простащина“ и затова миналото лято изрази чувствата си, замеряйки държавните сгради с яйца, домати, риба и свински уши, влачеше по улиците ковчези, издигаше бесилки и разстилаше черни чували пред къщите на хората! А пък колко самоотвержено се криеше в катуна на Орлов мост, където се напиваше като свинкя с бира и водка, просто няма да ви разказвам! Хвалъ на таквизи таваришчи! Машалла!
11.10.2021 21:30
Соня Много хубав и ВЕРЕН пост на адашката. Българи, бдете. Мислете като отидете пред урните, пардон, машините на 14.11.
11.10.2021 16:03 / Отговор
Джо Всички българи станаха разбирачи.....
12.10.2021 08:04
attropo От един ПРОСТАК,цанен за пРезидент в кафене - толкоз!Само че - онова,през *виденовата зима*,ще е нищо,сега наистина ще играят гьостериците.
11.10.2021 16:05 / Отговор
Българин Само прикачвам Платените клакьори на Божков- Манолова Бабикян и Хаджигенов събраха 1000 идиоти и се нарекоха,,народа,, Кога ще излезем 100000 и да им покажем кой е НАРОДА
11.10.2021 16:43 / Отговор
Един примитив Докато изпускаме парата тук, няма да излезем. Чудя се и дали ще отидем да гласуваме така масово , както се каним и пъчим тук.
11.10.2021 17:43 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема