Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Радев е намислил да циментира служебния кабинет и да превърне Рашков в още по-страшна бухалка

Мрежата

Колтуклиева: Радев е намислил да циментира служебния кабинет и да превърне Рашков в още по-страшна бухалка

Снимка:

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Казах ви вчера - президентът Радев е намислил да циментира служебния кабинет и да превърне Бойко Рашков в още по-страшна бухалка, която с огън и жупел да му проправя пътя към втори мандат.

Инак, защо ще назначават нов главен секретар на МВР, полицай от Пловдив, приближен на президентски съветник от Пловдив, часове преди гласуването в парламента на редовното правителство на “Има такъв народ”?!

Президентът Радев е в съглашателство с някои лидиращи депутати от т.н.”партии на протеста”, които водят държавата към избори 2 в 1, към втори мандат за ген.Радев (и ген.Решетников!), към обезличаване на партиите и парламентаризма, към президентска република.

От месеци бизнесменът-журналист Васил Василев и синът му, политолог и президентски съветник, Слави Василев подготвят почвата за това с публични изяви и коментари във Фейсбук.

… Един мъж от централата на “Позитано” 20, който през 2016 г. лично е издирил пенсионера Румен Радев в една квартална кръчма в ЖК “Дружба”, за да му предаде да позвъни по телефона на Корнелия Нинова, ми разказваше, че 5 дни генералът се колебал, докато се обади. За 5 години на “Дондуков”2, същият този човек вече не се колебае да изплете мрежа от интриги и лицемерни послания, за да си осигури още 5 години в президентството и даже да се изпъчи като главнокомандващ на всички власти в България.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още