Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Радостин Василев разпространява фейк-писмо от мен! Гнусно е като селски клозет на автобусна спирка

Мрежата

Колтуклиева: Радостин Василев разпространява фейк-писмо от мен! Гнусно е като селски клозет на автобусна спирка

Колтуклиева: Радостин Василев разпространява фейк-писмо от мен! Гнусно е като селски клозет на автобусна спирка - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Шок и ужас! Радостин Василев разпространява фейк-писмо от мен! Лирично, поетично, любовно почти! Ще те докара до сълзи…

Фейк-писмото се вее като пиратски флаг над една писмовна повръщня. Такъв мръснишки текст може да бъде написан само от мутра!

„Коя според вас е дамата, която след като напуснах завладяната от задкулисие партия на Слави Трифонов и продължих битката срещу мафията и дълбоката държава, денонощно ме клевети и напада в публичното пространство. “

Че съм дама - дама съм, но няма да съм аз. Първата ми дописка за Радостин Василев е от 31 юли 2021 г., започва така: малко злобно човече ще чегърта ГЕРБ, каква позьорска превъзбуда. По-нататък го обрисувах заради една парламентарна снимка, на която той е приведен пред Кирил Петков, с думите: „достойнството е онази невидима кост, която държи гръбнакът изправен”; сетне го зашлевих виртуално заради нападките срещу Илияна Раева, Дани Каназирева, Николина Ангелкова, та до Ива Митева.

Да, на 13 юни открито го нарекох камикадзе; спортният министър, който мечтае да стане вътрешен министър; капо ди тути-ренегати. 

„Коя е дамата, която от сутрин до вечер залива мрежата с лъжливи и грозни истории срещу мен, мои колеги, приятели и близки.”

Я чакай малко… тука може да съм аз: разкрих, че изпълнителните директори на спортния тотализатор и на спортните имоти са Сашо прахосмукачката и Венци мокета, приятели от детинство, които той назначи, а служебният министър Весела Лечева - уволни. И още приятели: като адвокат Велислав Йонев, който е получил десетки хиляди от ММС, както и Крум Савов и Кирил Веселински, който е бил на два договора като пиар, а сега се мъдри в сдружението „Силна България”.

„Нейното име е нарицателно за класическа платена журналистика на високи токчета.” Няма нищо от мен - ходя с маратонки Versace и Karl Lagerfeld, понякога слагам Gucci.

Подминавам „тишината в собствената стая ражда чудовища”, защото това е класически лаф на един славен плевенчанин Румен Петков, а друг безславен плевенчанин само плагиатства.

„Давам ви жокер”, вика Руди от коалиция ПеПеРуди – „осъдена е за данъчни престъпления”. Не съм аз. Бях съдена за огромната сума от 6 000 лева, но 2 състава на ВКС ме оправдаха.

„Обича чашката”. Не е за мен. Аз алкохол не пия. Но съм луда по мача-лате.

Надолу няма да продължавам. Гнусно е като селски клозет на автобусна спирка в изоставен край.

С целия текст ще трябва да се запознаят адвокат Николай Хаджигенов и прокурор Любомира Апостолова, на които го предоставих днес.

Добри хора, борецът срещу мафията бърборин-радостин отдавна ме е блокирал във Фейсбук. Защото си позволявах остро да коментирам постовете му, плод на отчаяно ръкоблудство и невротично словоблудство. Затова видях всичко това след 22 часа. Вчера една приятелка някак гнусливо ми предаде само малка част от текста, леко кална и миризлива.

Не му издържаха нервите на Радостин Василев, защото го подкарах в една серия от финансови скандали, най-фрапантният от които е, че с 117 350 лева от „Сердика спортни имоти”, за кантората на Лена Бориславова, той си капарира водаческото място в Габрово. Представям си как е подскочил вчера като е видял разкритията ми за двете хубавици на по 24-години от Велико Търново - на едната дал 500 000 от младежката програма, а другата назначил в рекламата на държавната лотария.

Добри хора, гледайте сега ретроградният Марс какво ми докара, направо не е за вярване. На 25 август започват масирани порно-кибер-атаки срещу мен, които продължават и до днес. На 2 септември - получавам жалба от Ралица Младенова до Софийска районна прокуратура, защото … съм ѝ звъняла по телефона… пък аз ѝ звънях, за да я попитам защо ме нарича „лицемерка, подла, продава се за жълти стотинки”,  след като ние не се познаваме, освен това, което съм чела в сайтовете, че е приятелка на Радостин Василев. На 4 септември Радостин Василев поства във Фейсбук този мега-просташки текст, който видях преди малко.

Значи, интересна подробност: адвокатка на Ралица Младенова е Елена Фичерова, с която стана огромен скандал, след като се разбра, че началник на кабинета на Бойко Рашков става учредител на партията на Васил Божков-Черепа. Радостин Василев се увърташе около Бойко Рашков и бленуваше да му седне на стола в МВР.

Та, добри хора, този почтен политик с мутренски език, заплашва днес в 18:00 часа да ме занули. Какво значи това?! Аз виждам заплаха и се оплаквам в прокуратурата.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети