Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Ще се върне ли Божков в София да спасява жена си, или ще стои на безопасно разстояние от България?

Мрежата

Колтуклиева: Ще се върне ли Божков в София да спасява жена си, или ще стои на безопасно разстояние от България?

Колтуклиева: Ще се върне ли Божков в София да спасява жена си, или ще стои на безопасно разстояние от България? - Tribune.bg
Снимка:

Соня Колтуклиева, Фейсбук

Арестували са Елена (Ели) Динева. Васил Божков я нарича в блиц-интервю “жена ми”. Не знам кога и дали са се оженили. Или той има предвид, че от близо 25 години Ели е негова спътница в живота и бизнеса.

Познавах Ели като 20-тина годишно момиче, беше секретарка на Михаил Ноев, шеф на пресцентъра на Мултигруп; беше много красива и атрактивна, симпатична и сдържана.

Естествено, много се промени като стана любимка на Васил Божков, някъде към 1995 година; превърна се във високомерна тузарка. Най-напред работеше в Еврофутбол, после тръгна по света; чувах, че регистрациите на фирми на Васил Божков са на нейно име. Няколко пъти, през 2003 г., сме се засичали в прочутия тогава пиано-бар в кв.”Изток”, Ели идваше с Васил и бодигардовете му. Запомних една нейна реплика, която ме остави леко потресена:” Чудя се как хората летят в икономична класа?!”

Последно я видях преди 10 години, на сватбата на Стефка Костадинова - Ели вече съвсем се беше отлепила от земята. Някъде след полунощ поиска любимото си уиски Lagavulin и настана голяма паника - хукнаха да търсят Lagavulin, как ще откажат на приятелката на Васил Божков?!

...Животът ме е убедил в едно важно нещо: високомерието се наказва. Рано или късно. И се отнася за всички. И за мен, и за вас.

Питам се сега как ще постъпи Васил Божков - ще се върне ли в София да спасява Ели, или ще стои на безопасно разстояние от България?


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

@@@@@ До всеки успял мъж ( или по точно умело забогатял ) има красива жена .
Соня а на теб като ти чета злостният коментар какво да ти кажа ,мъка , мъка за околните покрай тебе .
31.01.2020 02:17 / Отговор
СПРАВЕДЛИВОСТ И какво излиза сега - че Черепа многоженец ли? Елената не се знае да му е съпруга, а детето на сина му е кръстено на съпругата му Мая. Ав България многоженството е извън закона. Пък Найденов разказва как плющял мадами по кенефите, в което може и да има някаква истина предвид множеството му "жени". Той явно не зачита ни закони, ни морал, ни религия.
31.01.2020 16:07 / Отговор
Къде Ще отиде????
01.02.2020 09:15 / Отговор
Соня Соня да гледа себе си, че и тя много високомерно се държи и се прави на нещо, което не е. Ама и на нея и разказаха играта, леко се размина, затова се покри в Лондон и се прави на голямата работа.
02.02.2020 11:25 / Отговор
BABET Stefka e omajena sa maja si ot 2007.
Kakvi 10 godini balnuva Sonja?
Ama mnogo se izhvarlja tazi jena? Toz poznava onq poznava, toz kazal, drugija kazal.
Koi i vjarva??
04.03.2020 16:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети