Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Това на кого пречи сега?! На властта ли или на хората, тръгнали за работа

Мрежата

Колтуклиева: Това на кого пречи сега?! На властта ли или на хората, тръгнали за работа

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Това на кого пречи сега?! На властта ли или на хората, тръгнали за работа и към летището.

Не се ли изтърка вече този номер...

Ако някакви хулигани като Минчо Спасов и Еленко Божков дебнат в метрото да спрат тока, съвсем ни е спукана работата.  


Коментари (4)

Орлов мост 20 години работих в района на Орлов мост. Редовно полицията затваряше и окупираше района заради футболни мачове от 14.00 часа до късно вечерта, жандармерията, полицаи, но тогава никой не протестираше, че не може да ходи и/или се връща от работа.
30.07.2020 12:17 / Отговор
DT Явно тогава си идвал някъде от село и вечер си се прибирал.За времето когато говориш София беше на софиянци а не на столичани.Сега кьораво и сакато бяга към София ,ама ела да видиш празничните дни колко е тихо и спокойно.Сигурно когато си дошъл да работиш в столицата си прескачал трамвайната линия ,за да не те хване тока а сега се дуеш.Ще Ви отнемат жителството и ще изгорите като сухи съчки както казва джангър -мангър.
30.07.2020 13:26 / Отговор
Говоря за последните 11 години, а не идвам от село, а от близък квартал до Орлов мост. Жандармерията, полицай до полицай през един метър да пазят футболните агитки. И съм си столичанка отвсякъде, нямам село, но какво да направя като така е отредил Господ. Много ми се иска да бях се родила в Банкя.
30.07.2020 14:33
Лидия Много дивашко е това да пречиш на хората да се движат свободно, а да се мислиш за демократ!Май целта на "протестиращите" е да създават хаос и напрежение и не разбирав полицията защо не се намеси!? Ако, аз застана на някое кръстовище със сигурност ще ме арестуват....
30.07.2020 18:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още