Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Този скандал е срамен и за журналистите в Талин - нито един от тях не излъчи информация

Мрежата

Колтуклиева: Този скандал е срамен и за журналистите в Талин - нито един от тях не излъчи информация

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Соня Колтуклиева

Президентът Радев, който се виждаше целият “в бяло с вейка от маслина”, излъга. Изложи България. Това е истината.

Какво “активно мероприятие” му се привижда?! Госпожа президентът на Естония му показа какво означава да си отговорен политик: тя не се поколеба да изолира цялата българска делегация в хотел и да прекрати официалното посещение на българския президент. Така се прави!

Всеки нормален човек на мястото на Румен Радев би се сконфузил и би се извинил за небрежността. Опасна небрежност! Той, обаче, е над всички и всичко, даже над пандемията. Румен Радев е безсмъртен. Но другите не са. 

Само и само да се противопостави на правителството, президентът Радев се държи по-злощастно дори от  мистификатора Мангъров. Да отричаш опасността от Ковид19, само защото отричаш това управление е безумие, граничещо с престъпление.

Румен Радев с нищо не е по-различен от тези, срещу които храчи ден-след-ден. Да си спомним само за някои от случаите: по време на управлението на неговия служебен кабинет имаше корупционни скандали. Той и негови подчинени се опитаха да скрият документи, свързани с двата договора във ВВС на Десислава Генчева, станала по-късно мадам Радева. Двама негови секретари са с повдигнати обвинения със съмнения за търговия с влияние и връзки с чуждо разузнаване. Нито дума на съжаление за всичко това. “Вярвам повече на Васил Божков, отколкото на неговите обвинители”, каза президентът Радев и се нареди сред поддръжниците на един гангстер.

Доста е смехотворно армията да е плащала заплата на Десислава Генчева да бъде пиар на ВВС, а да не може да се справи с нито една кризисна ситуация на съпруга си.

Прессекретариатът на президентството мълча за изолирането на българската делегация в хотел в Талин; опита се да скрие истинската причина за прекратеното посещение, което по същество си е изгонване от Естония; не отговори кога и къде е направен тестът на президента...

Този скандал е срамен и за журналистите, придружавали делегацията в Талин - нито един от тях не излъчи информация за случващото се там. Защо?! Защото така са били помолени от президентския прессекретар Кирил Атанасов, навярно.

След обясненията на президента Радев и на неговия прессекретариат излиза, че президентът на Естония е излъгала, съобщавайки за това, че българският президент е бил в контакт със заразен от Ковид19, както и че е съучаствала в “активно мероприятие”, измислено в България.

Прекалено е, президенте Радев, дори за човек като Вас!  


Коментари (4)

Джедай Тотю Ами да, бил е в контакт! Ето го контакта - https://faktor.bg/bg/articles/zdravniyat-ministar-kam-prezidenta-shte-badat-prilozheni-vsichki-normativni-razporedbi-kam-momenta - със съответната снимка „16 октомври 2020, Румен Радев се ръкува с ген. Петров“! Това е! А ако сбърканият военен пенционерин си мисли, че в Европа и по света го броят още за жив, да почака да го поканят някъде!
21.10.2020 11:59 / Отговор
кесо Поне в тази част на Европа добиха известна представа за "водача на бунта" срещу управляващите в България. А тия дето преди няколко седмици гласуваха в ЕП пасквила на двамата щатни клеветници - Радан и злобното Ленче, да си имат едно наум в какво са се набъркали.
Колкото до така наречените "журналисти", от които с право се възмущава авторката Соня Колтуклиев, те са класически червени пропагандисти, точни копия на отвратителните кремълски пропагдинсти.
21.10.2020 13:41 / Отговор
МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!

ДА ЗАПЕЕМ ДРУЖНО ЛЮБИМАТА МЕЛОДИЯ
на Простака пРезидент - с пожелания за
Здрава гърбина .... че Гешев го очаква ....

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
21.10.2020 18:21 / Отговор
Ръб Абе хора пийте си хапчетата бе.
21.10.2020 22:08 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още