Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Училата-недоучила Десислава Радева успя да използва Трифонов в личен интерес на съпруга си

Мрежата

Колтуклиева: Училата-недоучила Десислава Радева успя да използва Трифонов в личен интерес на съпруга си

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

 

Кой, кой, кой стои зад Слави Трифонов - кой, от месеци се пита народът мой…

Е, как кой?!

Тя е.

Десислава Радева!

Бившата секретарка на Слави успя да го прилъже и шоумен #1 се върти като въртоглав в политическото пространство, държи се сякаш чавка му е изпила акъла.

Язък за Слави, дето трамбова “жълтите павета” още от времето на “Мултигруп”, когато самият Илия Павлов, изградил малка международна империя от няколко подводници, продадени за скрап, му беше ментор. Уж е печен на интриги, а му спретнаха такава класическа интрига, че свят му се завѝ. И тепърва ще има да види.

Румен Радев и неговият лейтенант за специални поръчки Николай Копринков излъгаха Слави Трифонов да не състави правителство в 45-я парламент, когато всички го ухажваха и се умилкваха около Тошко Йорданов и Виктория Василева, за да може президентът да назначи служебен кабинет и да започне “изчегъртването” на Бойко Борисов и ГЕРБ. Просто президентът си беше наумил да си го върне тъпкано на бившия премиер, заради проверката на КПКОНПИ за двата трудови договора на Десислава Генчева, подписани й от командващия на ВВС, докато му е била гадже. Знам, ще кажете - ма не може Радев да е толкова дребнав и отмъстителен… а, може-може, и повече може.

Та така … вместо да вземе властта в името на нещо “друго” за България, лидерът на “Има такъв народ” акушира при раждането на диктатурата на Бойко Рашков и на компрадорския тандем Петков-Василев.

В 46-я парламент Слави се препъна на два пъти в съставянето на правителство. И защо?! Защото медиите, командвани от новия приближен на президента Радев, Иво Прокопиев, атакуваха абсолютно неоснователно като “човек на ДПС” бившия царски вицепремиер Николай Василев.

На повторението, Слави беше изпързалян от Христо Иванов и Мая Манолова - сестри по оръжие от времето на местните избори в София, подкрепяни тогава от медиите на Иво Прокопиев. Защо? Защото, заедно и поотделно, командирите на ДБ и ИБНИ, получаваха уверения от Николай Копринков, че ще получат от президента третия мандат и ще си наредят кабинет, както си поискат, а не както иска “Има такъв народ”.

Това е грозната истина! Политическите ветерани подхлъзнаха новопоявилата се на терена звезда, на динена кора.

Не ми е жал за Слави и сценаристите - те са милионери и си имат ТВ 7/8, откъдето обругават всичко и всички, понеже това от години ги кефи, трупа им фенове и ги прави значими в собствените им очи. Смятам, че е загуба за държавата, че не получиха шанс експертите, финансистите и банкерите, присъединили се към “Има такъв народ”. За краткото съществование на 45-я и 56-я парламент те доказаха колко разбират и могат.

Знаете ли кое е смешното и абсурдното?! Че “Има такъв народ” ще стане електорален донор на “Продължаваме промяната”! Под мъдрото ръководство на другаря Румен Радев, неговите любимци Кирил Петков и Асен Василев от президентската партия ще окрадат избирателите на Слави&компания. “Почтените” ще приберат периферията на “гневните”; “момчетата в розово” ще разбият мечтите за власт на “момчетата в черно”.

Според социологът Димитър Ганев, 1/3 от електората на ПП ше дойде от ИТН, 1/4 - от ДБ. А проучвания показват, че най-много анкетирани винят ИТН за липсата на редовно правителство. Какво не е ясно?!

Училата-недоучила, пишман пиарка Десислава Радева, успя да използва Слави Трифонов, в личен интерес на съпруга си Румен Радев. Както казва храбрият български народ: могла̀ - използвала.  

 


Коментари (47)

Бате боко Е няма отърсване от многото мисирки ....
08.10.2021 15:59 / Отговор
Анастас #

Копанара Радев е сигурен, че Деса Му го лъска - имиджа.
Каракачанката ДесаПростакеса е сигурна, че го лъска качествено ...

Самонадеяна фатмашка простотия.
- ПРОСТАЦИ ВЪН !!!

(революционно'протестърски)
08.10.2021 19:32
Моня Е не съм срещала толкова нескопосен и зъл презитент. Всъщност,....той е добър човек, но зле подслонен под синята рокличка на другарката си......пази боже
08.10.2021 16:10 / Отговор
Не може да е добър човек онзи, който продаде държавата си на руснаците. За Радев става дума. Очички като на пор, злобна, стисната уста, его до небесата, невежество, злоба и тъпотия събрани в едно.
08.10.2021 16:32
Анастас #

Пойбаааме Фатмаци всякакви.
ПростакесаДеса не мой го оттърва от юмрука - прав'десен в Зурлата копанарска миризлива.

(литературно'разборно)
08.10.2021 19:37
Като плавници са й. Голямото стъпало, където стъпи, трева не никое.
09.10.2021 00:44
чичо ПЕЙ Благодарение на мулти Груп се създадоха такива еничари,кара ибрахимов и и други като тях на хранилка,като-ББ,АД,РГ,ВР и цяла плеяда от търтеи като:герб-сдс;ДПС-ИТН и др. и др. и.....всички в купом създадени от майката на карадайъ,ДС-БКП.Така,че няма не искам,няма недей-няма сръдни,а само Бош лав приказки.Така е.!!!
08.10.2021 16:59 / Отговор
Драгнев Тази журналистка, презареждена от злоба не разбира, че наказва себе си! Това би го потвърдил всеки психиатър.
08.10.2021 17:01 / Отговор
Емил А БЕ ДРАГНЕВ ТИ ИЗПИ ЛИ СИ ХАПЧЕТАТА, ОБЬРНИ СИ ВНИМАНИЕ. НЕДЕЙ ДА ВМЕНЯВАШ ТВОЕТО ПОВЕДЕНИЕ НА ДРУГИТЕ
08.10.2021 18:12
Стефан Докога долни комунистически тролчета ще се изявяват в пространството
09.10.2021 12:26
Фатмак Славито тълъг, кух масур
08.10.2021 18:16 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема