Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: За политическото лицемерие и партийната непочтеност на Слави Трифонов

Мрежата

Колтуклиева: За политическото лицемерие и партийната непочтеност на Слави Трифонов

Колтуклиева: За политическото лицемерие и партийната непочтеност на Слави Трифонов - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

В пост във Фейсбук днес, лидерът на “Има такъв народ” плагиатства коментарите за огромната субсидия от 637 390 лева на движение “Социалдемократи” - една от трите партии, с чиято регистрация “Продължаваме промяната” се яви на изборите.

Слави Трифонов се подиграва с коалиционния си партньор, което той обича да прави в свободното си време, когато не е зает да пробутва на същия този коалиционен партньор странни хора за властта - например имуноложка за заместник-министър на външните работи; продавач на телефони в Теленор” за министър на енергетиката, както и асистентката на президентския човек Стефан Янев - за министър на външните работи.

Лидерът на “Има такъв народ” само чака удобен случай да се похвали, че неговата партия е единствената, която взима по 1 лев партийна субсидия на глас.

И знаете ли какво?! Това е удар по собствената му партия. Подъл удар.

За разлика от останалите партийни лидери, Слави Трифонов изобщо не се интересува как неговите хора правят предизборните си кампании; как издържа̀ха финансово да се справят с 3 кампании в рамките на една година; как областните координатори плащат на местните хора, ангажирани с работата на партийните клубове…

Това е чудовищно лицемерие на фона на милионите, които Слави Трифонов притежава и ползата от бартерите с олигархични и задкулисни кръгове. Е, както е казал храбрият български народ: “Сит на гладен не вярва”. 

Слави Трифонов във всеки един момент може да се появи във Фейсбук и да напише: “Опитах, не стана. Оказах се неразбран. Отказвам се от политиката.” Сигурна съм, че изобщо не му пука какво ще стане с хората, които му повярваха и го последваха, които преобърнаха живота си, заради него. Малцина ще се подхилкват доволни - такива като Ива Митева и Любомир Каримански, които са се засилили, стъпвайки върху раменете на колегите си, да си осигурят дълъг мандат и огромни заплати - тя в Конституционния съд, той в БНБ или в КФН.

Колко почтено е да осребряваш партийния успех и да оставяш на другите да плащат сметката за партийния неуспех?!


Последвайте ни в Google News

 

Автор

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети