Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Жорето Боеца решил да подражава на кака си Мая и да спретне нов “Костинброд”

Мрежата

Колтуклиева: Жорето Боеца решил да подражава на кака си Мая и да спретне нов “Костинброд”

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Жорето Боеца, убав човек, голям деятел на международното работническо-селско движение, преобразил се от активист на ГЕРБ в гробокопач на ГЕРБ, решил да подражава на кака си Мая и да спретне нов “Костинброд” в последния ден от кампанията. Разпространил запис между двама души - Димитър Ламбовски и Стоян Мавродиев, които си говорят за “Бойко и Шиши”. Никой от тримата не е участник в изборите, а за Бойко днес всички всичко си говорят - и бивало, и не бивало.

Жорето Боеца гръмогласно плаши гаргите с разкритие за милиард и половина евро. И става като във вица: не били компютри, а компоти; тез’мильони не били изнесени, а внесени.

6 юли 2018 г.: “Рамково споразумение за 1,5 милиарда евро за Българската банка за развитие беше подписано днес от Стоян Мавродиев - Председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР) и Хуайбан Ху – Председател на УС на Китайската банка за развитие (КБР) в Гранитната зала на Министерския съвет. Споразумението поставя насоки за бъдещото сътрудничество между ББР и КБР. То предвижда договаряне на финансиране за следващите 5 години по инициативата „Един пояс, един път“.(ББР)

Жорето Боеца ще ни вкара във война с Китай, ей, че то не ни стига китайския вирус, дето викаше бай Тръмп, па и това...

Димитър Ламбовски е търчи-лъжи бизнесмен, който непрекъснато се замесва в скандали.

Миналото лято цялата прогресивна общественост на “жълтите павета” се разлюти, след като той набърка Христо Иванов, лидер на бъдещата управляваща коалиция ДБ & Со., в комбина с Младен Михалев-Маджо и с това дискредитира генералния секретар на правосъдната реформа в България.

После Ламбовски услужливо тръгна из най-демократичните медии на света, като “Алтернативата”, например, за да измести центъра на огъня от Христо Иванов към Стоян Мавродиев, бивш шеф на КФН и на ББР. Той пък отговори, че е сезирал прокуратурата на Гърция и България, защото Ламбовски се е опитал да го рекетира със запис, който Мавродиев нарича “сглобка”.

Снощи, докато си чистех хладилника и изхвърлях една прокиснала боза, изслушах този предълъг запис, който е пълна боза. Двама мъже нещо си пийват и водят трапезен мухабет: за тоя-за  оня, за т’ва-онова. И се наговарят за покупката на къща в Гърция. Той, Стоян Мавродиев, може да си купи и две къщи в Гърция, ако иска, защото през 2019 г. се оказа  човекът с най-висока заплата в държавата - 36 211 лева месечно, 434 537 лева на година.

На Жорето Боеца много му се ще, като на някои други преди него, да изкара, че Стоян Мавродиев купува къща за Бойко Борисов, на когото днешният боец неотдавна е писал любовни писма с обръщение “генерале мой”. Нещо много взе да пада мизата в борческите среди: нали първо беше цял остров в Гърция, сега пък - една къща. Че то даже Къци Вапцаров има една къща на Халкидики, па се канеше да купува втора, а в Северна Гърция живеят повече нашенци, отколкото в Северна България.

“Капитал” тутакси пое темата, защото Иво Прокопиев и Стоян Мавродиев отдавна воюват безпощадно, а пък журналистът Росен Босев дори беше осъден за клевета от бившия шеф на КФН. 

Както ми каза тази сутрин един забележителен главен редактор на сайта “Факти” Милен Ганев: “Изборите ги печелят Шабла, Кресна и Алфатар, а те няма да проявят интерес; нито една партия не е дошла на власт с негативна кампания - и това не проумяха за 30 години...”

... Жорката Боеца използва случая с фамозния запис, за да призове всички на площадите на 5 април, ама то кой да го последва, те всички протестиращи компании, крилца и перца го отлюспиха още през лятото, а Николай Хаджигенов отказа да му е адвокат. Венсеремос, душа-камбана!  


Коментари (5)

Татулова Не си спомням кой предложи България да има министерство на имиджа, или поне агенция, а най-добре зам-министър на туризма по въпросите на имиджа! Соня Колтуклиева не би имала конкуренция за поста!
02.04.2021 15:49 / Отговор
ГЕРБКП На този запис най-страшното е, че няма никакви изненади, всичко е ясно, шайката ГЕРБ-Борисов-Пеевски в пълния й блясък.
02.04.2021 16:00 / Отговор
ГЕРБКП Няма изненади, че само във фейсбук се разбра, а медиите, тотално завладени от Борисов/Пеевски напълно го цензурират.
02.04.2021 16:01
ДееБъ Гледай да не видиш какво е цензура!
02.04.2021 16:45
Киро Бизона @ГЕРБКП, Жорето Боеца е най-обикновен видински капут с вид, харизма и интелект на маринован шебек, който отчаяно търси да се докопа да някоя трапеза – без значение каква е! В началото искаше да лапа от ГЕРБ, но го разкриха много бързо и той се надупи на белградския изгнаник Банку Васил. Когато го хвана вируса, опищя орталъка, че умира „борецът за свобода“ и Бойко изпрати линейки за него и за жена му, като ги настаниха – него във ВМА, а благоверната му – в Правителствена болница! Само че ненаказано добро няма, така че сега Жорето Боеца сее отрова и неблагодарност! Нищо, той и Банку Васил ще го изрита след изборите като види колко му е безполезен видинския шлякатарник! Жоре, честито!
03.04.2021 14:26

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още