Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата: Кирил Петков обеща да построи пътя Ботевград - Враца – Шумен, вероятно ще ползва и летящи коли, а Рашков спи

Мрежата

Мрежата: Кирил Петков обеща да построи пътя Ботевград - Враца – Шумен, вероятно ще ползва и летящи коли, а Рашков спи

Мрежата: Кирил Петков обеща да построи пътя Ботевград - Враца – Шумен, вероятно ще ползва и летящи коли, а Рашков спи - Tribune.bg
Снимка:

Вълна от коментари в социалните мрежи предизвика извънредното заседание на Народното събрание, в което трябва да бъде избран редовен кабинет. Коментаторите не останаха безразлични към лапсуса на Кирил Петков, че новото правителство ще трябва да построи пътя Ботевград- Враца-Шумен. По думите им речта на новия премиер на България е била изпълнена с празни приказки и без никаква конкретика. Фурор в мрежата предизвикаха и кадри на вътрешния министър Бойко Рашков на които се предполага, че е заспал по време на извънредното заседание. И докато Петков произнасяше речта си, Бойко Рашков, който от служебен ще стане редовен министър на вътрешните работи, реши да подремне.

Ето и част от коментарите: 

Виктор Димчев: 

Новото правителство обеща да построи пътя Ботевград - Враца - Шумен.

Вероятно ще ползват летящите коли за граждани, които обещаха вчера.

Най-доброто е, няма съмнение.

За другата Коледа си пожелавам премиер, който говори чист, ясен, членоразделен, разбран и граматически правилен български език без правоговорни, смислови и логически грешки, който обича да спазва Конституцията и не бърка числата всеки път, когато ги ползва.

Георг Георгиев:

Така ще продължат и промяната - по пътя Ботевград - Враца - Шумен…

Петьо П. Блъсков:

Ако не сте гледали добра комедия отдавна, пуснете си доказания от съда измамник, Киро, в момента.

Опитва се да представи правителството и приоритетите му, но хич не му се получава. Току що предложи да се строи път от Ботевград през Враца към Шумен!? Горкият, изобщо не знае къде се намира. Дрънка абсолютно празни приказки, без никаква конкретика. То и не може да има конкретика с пълни анонимници или тежко компрометирани стари кримки. Абе супер е, като филм на Луи дьо Финес.

А, щял да реши и демографската криза. Не каза дали Асен ще помага. Не че нещо, ама...

Стефан Ташев:

Борбата с престъпността продължава....

Димитър Стоянов:

Следобедна дрямка от 13:00 до 16:00.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати