Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Комитова и пиарката ѝ поливат края на мандата в заведение на вино и цигара

Мрежата

Комитова и пиарката ѝ поливат края на мандата в заведение на вино и цигара

Снимка:

Служебният министър Комитова брои часовете до идването на власт на новото правителство.

Празникът, доволството от „добре свършената работа“ и заявките за бъдеща кариера са били поляти снощи от Комитова и нейната пиарката Мариела Балева. 

Снимка от „щастливото“ събитие, което се е състояло в заведение на закрито беше публикувана на страницата на Балева във Фейсбук. 

„Без шапка сме, Българийо мила, но за нас е огромна, огромна чест! Министър Комитова, Вие сте най-невероятната смела и храбра жена, която съм срещала в живота си! Жана д’Арк, поклон!“, пише пиарката. 

Интересно на масата пред двете дами освен питиета има и пепелник – със запалена цигара. Явно нарушение на законите у нас, които забраняват да се пуши на закрито от 2012 г. 

В публикацията на Балева следват суперлативи за работата на архитект Комитова, която тя нарича „Желязна лейди“ и благодарности към Радев и Янев. 

„Вече трябва да се скача високо - над летвата. Дано се случи. Няма университет в света, който да преподава опит. Опитът го преподава животът и то, когато си на тръстиката. Това е истината, която разбрах от тази невероятно храбра жена“, пише още пиарката на служебната регионална министърка. 

И заявява - „знайте, че арх. Виолета Комитова ще бъде перфектният кандидат за кмет на София!

Рождество Христово идва! Бъдете щастливи и вярвайте! Господи, благодаря!“.   


Топ новини

виж още

Актуална тема