Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Контрапротестиращ: Не говорим от името на целия български народ, но хора ни подкрепят по улиците

Мрежата

Контрапротестиращ: Не говорим от името на целия български народ, но хора ни подкрепят по улиците

Снимка:

Илия Вачев, Фейсбук

Ние не говорим от името на целия български народ, но останах приятно изненадан колко хора ни подкрепят по улиците, не хвърляме храна, с която могат да се нахранят много гладни хора, не рушим, не цапаме, не пречим, не обиждаме, не нарушаваме правата на останалите и никой не ни плаща за да сме тук!

И го правим не за чужд интерес, а защото просто не искаме шепа хора да решават нашата и на следващите поколения съдба и да ни пречат да живеем спокойно и нормално. На тези, които писаха, че сме били малко, ще им отговоря, че бройката им се е бъгнала от силен уплах.

Из медиите такава булевардна помия се излива, че... Просто си следват една линия, за която им плащат и това е. Само че това е обезпокояващо.

Фалшивите сайтове преминават границата на лъжата и никой не им търси отговорност. За това ние сме тук и винаги ще показваме истината. Само на вчерашния протест се събраха 1007 подписа за оставката на Радев и това е само началото.

И го правим не за чужд интерес, а защото просто не искаме шепа хора да решават нашата и на следващите поколения съдба и да ни пречат да живеем спокойно и нормално. На тези, които писаха, че сме били малко, ще им отговоря, че бройката им се е бъгнала от силен уплах.  

 

Коментари (7)

ЛУМПЕН РАДЕВ-ИМПИЙЧМЪНТ!!! НЕЗАБАВНО!!
15.09.2020 21:06 / Отговор
Българин Браво!!! Благодарим ви!!! ПОДКРЕПЯМЕ Ви !!!
15.09.2020 21:51 / Отговор
Тараторгаргар Отходното трио - Говнавоз, Говнамет и Говнаяд - по-бърже във затвора!
+
Импийчмънт на клепоухото червено говедо - Мунчо!
15.09.2020 23:14
Предай нататък! В петицията за импийчмънт на пРезидента подписите са вече 10 420!
15.09.2020 23:37 / Отговор
ПРИСЪСТВАЩ на ПРОТЕСТА за ИМПИЙЧМЪНТ ! ВНУШИТЕЛНО ПРИСЪСТВИЕ, МНОЗИНСТВО от цялата възрастова палитра, само това ще кажа, ЗАЩОТО БЯХ ТАМ и ВИДЯХ огромното присъствие от граждани, които чакахме дълго, за да се подпишем! Това е истината, И НИКАКВИ ФАЛШИВИ САЙТИВЕ или Божкови/ МУТРЕНСКИ TV-та НЯМАТ ПРАВО ДА ЛЪЖАТ БЪЛГАРИТЕ ! ПОДПИСКАТА за ИМПИЙЧМЪНТ сама по себе си като брой подписи ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА, който присъстваше АБСОЛЮТНО СЪЗНАТЕЛНО И ДОБРОВОЛНО, на това аз казвам ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИ !!!
ОСТАВКА или ИМПИЙЧМЪНТ на ПРЕДАТЕЛЯ Радев, той за нас НЕ Е ЛЕГИТИМЕН, той Е МЕТЕЖНИКА с юмрука , ПСИХЯСАЛ АЛЧЕН И ЗЛОБЕН НЕЩАСТЕН БЪЛГАРОУБИЕЦ !!!
16.09.2020 00:25 / Отговор
Анастас #
За Бой Пореден се готви
Поколението на 25-35 годишните.
Те са най-силно повредени от
ПРОСТАШКАТА ПАНДЕМИЯ - СЛАВИ ТРИФОНОВ.

Добре отгледани чалгари със загладени мозъци
+ второто поколение радиоактивни наследници на
Комуно-Соц-Простаците.

(предупредително)
16.09.2020 05:41 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още