Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Контрера: Криминалният контингент надига глава, чувства се уверен и безнаказан

Мрежата

Контрера: Криминалният контингент надига глава, чувства се уверен и безнаказан

Контрера: Криминалният контингент надига глава, чувства се уверен и безнаказан - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на столичния общински съветник Карлос Контрера:

„Доживяхме и атентат срещу главния прокурор. Това вече не е просто поредният щрих в пейзажа на опропастената държавност, а голямо черно петно. Сигурност? Къде ти... Щом главният прокурор може да бъде обект на атентат, щом един от най-охраняваните хора в държавата може да бъде жертва на взрив, за редовия гражданин какво остава? Криминалният контингент надига глава, чувства се уверен и безнаказан.

МВР, ДАНС, ДАТО? След този случай нищо освен разформироването им в този им вид не е задоволително. И вместо Главният секретар на МВР да се прави на щурав, вече да си беше подал оставката, както и политическият му началник - министърът. Помните ли вдигнатият юмрук преди 3 години и оня, дето викна „мутри вън“. Е, да, мутрите са навън и безнаказани, а службите напълнени с некадърници, службогонци и обикновени поръчкаджии.

Щом днес могат да посегнат на Главния прокурор, утре за нас гражданите какво остава? Все въпроси, както към оня с юмрука, така и към безхаберниците в Парламента, които до един са част от причините за сегашната ситуация...“


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати