Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Контрера пита: Защо Спаси София са с тежка фиксация персонално към мен?

Мрежата

Контрера пита: Защо Спаси София са с тежка фиксация персонално към мен?

Контрера пита: Защо Спаси София са с тежка фиксация персонално към мен? - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера

Вчера, криещите се зад страницата Спаси София, пуснаха поредната си партенка по доклада за сключване на спогодба за индексация на цената за превоз на МТК Гроуп. Внушенията бяха придружени с колажчета във техния виолетов-розов стил.

На втората снимка дори бяха объркали човека до мен и го бяха изтипосали като бивш общински съветник от ГЕРБ. Още тогава написах, че щом снимките са им фалшиви, представете си как тълкуват фактите. Явно откакто пиарът Ивет Добромирова се оттегли от проекта Спаси София, нещата се доизкусуряват на крак, недодялано. Както заподозрях - скоропостижно или ще си изтрият поста, или ще го редактират, сумтейки, че са хванати с поредния си фейк. Е, час-два по-късно снимката е вече преправена.

Тук е моментът да си зададем интересни въпроси - защо Спаси София са с тежка фиксация персонално към мен? Защо водят война с една частна фирма, която вози по договор с общината с нови газови автобуси, а дума не обелват за другата, която вози със старите дизелови автобуси? Каква е причината съветникът им Бонев да внася доклади с екипа на Фандъкова, докато по цял ден я нарича "некадърна"?

Чисто политически независимият съветник Бонев трябва да обясни защо един ден е силно прегърнат с ГЕРБ и внася доклади с тях, а на другия ден призовава това "некадърно управление" да си ходи? Явно управлението не е "некадърно" само когато той внася доклади с него. Интересна теза.

Бъдете здрави!


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати