Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Контрера, ВМРО: Търговската марка "Спаси софия", чия интелектуална собственост е?

Мрежата

Контрера, ВМРО: Търговската марка "Спаси софия", чия интелектуална собственост е?

Контрера, ВМРО: Търговската марка Спаси софия, чия интелектуална собственост е? - Tribune.bg
Снимка:
Борис Бонев от Спаси София и Бойко Димитров днес пак са се упражнявали върху мен и ВМРО по тема транспорт.
Първият въпрос към Бонев е много прост - търговската марка "Спаси София" чия собственост е? Да не би да е на фирмата, която атакува и така настървено преследва от години? Както стана известно през 2021г. търговската марка "Спаси София" не е собственост на Борис Бонев и шайката му, а е регистрирана от търговско дружество, свързано с частния превозвач МТК Гроуп. Затова ли Бонев ги преследва всячески? Неуредени сметки?
Декларирал ли е конфликт на интереси за това? Водел ли е съдебни спорове, докато е бил съветник с хора от тази фирма, участвал ли е в гласувания по въпроси свързани с МТК ГРОУП, докато е водел съдебни дела с тях? Защо не го е декларирал като възможен конфликт на интереси?
Човек, който не воже да си регистрира търговската марка, тръгнал да оправя София и софиянци. Първата асоциация е думичката "смешник"!
Какво са си приказвали спасителите с разни адвокати и посредници и изнудвал ли ги е по адвокатски кантори?
Документи за това бяха предоставени на едно от заседанията на транспортна комисия - май 2021г. Припомням, че има и фондация отпреди три години, която е регистрирала името „Спаси София“ преди Бонев и на практика се оказва, че той ползва името без да е негово.
Знаеха ли ПП и ДБ за тези изпълнения на Бонев и компания. Усещат ли се, че ги въвлича в икономическа война?
Моят съвет към спасителя на София е да не си решава търговските и икономически спорове с частния превозвач на София на чужд гръб.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети