Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Контрера, ВМРО: Цирковата трупа "Обединени за София" са безсрамни лъжци

Мрежата

Контрера, ВМРО: Цирковата трупа "Обединени за София" са безсрамни лъжци

Контрера, ВМРО: Цирковата трупа Обединени за София са безсрамни лъжци - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Карлос Контрера - кандидат за кмет на София от ВМРО

Днес цирковата трупа, представяща се като "Обединени за София" с участието на господин кандидат кмета от Държавна сигурност Терзиев, с участието на общински съветници от Демократична България и спасителя Бонев нещо пак са се упражнявали по ВМРО.
Тези безсрамници, които иначе се гушкат с ГЕРБ на национално ниво, които не спряха да разпродават общински имоти (например кметовете на Лозенец и Овча Купел), които гласуваха с ГЕРБ 120 милиона за тротоари, които забраняват на софиянци от декември 2023г. да си карат колите в центъра, пак вряснали срещу ВМРО.
Темата е бюджетът. Късат ризи и се кълнат, че нямало да го подкрепят. Интересно как техни представители по комисии гласуваха тогава "за". Например в комисията по образование.
Тези типове ще държат сметка на ВМРО дали ще подкрепим бюджета, те ще ни казват какво да правим? Ама много бързо прихванаха от съвместното управление с ГЕРБ арогантното поведение. Всъщност, не е чудно, че те една част от лидерите им са бивши кадри на ГЕРБ, включително и тия от ПП.
Отново заявявам нашата позиция (на ВМРО) - имаме направени предложения по бюджета, имаме внесени доклади, касаещи бюджета, вратата за разговори е отворена, не бягаме от дискусия. В момента напредък няма.
Припомням на умно-красивите от ДБ, и на софийският спасител, че юли месец се гушкаха с ГЕРБ, внасяха си доклади, гласуваха си ги, а сега кършат пръсти.
Очевидна е прехвърлянето на сглобката и на софийско ниво - не случайно доклад на кмета на Лозенец от ДБ мина с гласовете на ГЕРБ и София ще олекне с поредните два имота за поредната лозенска далавера.
И понеже шарлатанството е в кръвта на ППДБ-Спаси София утре няма да се учудя при всичките им клетви от днес все пак да се намерят няколко от техните съветници да гласуват с ГЕРБ бюджета. Предстои да видим.
И ако това стане очаквам днешните циркови артисти от пресконференцията да не се кандидатират, защото ще са доказани лъжци.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати