Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Коритаров към гост в предаването си: Вън! Комунист! (ВИДЕО)

Мрежата

Коритаров към гост в предаването си: Вън! Комунист! (ВИДЕО)

Снимка:

„Вън оттука, бе! Какво ми се хилите! Хили ми се! Нещастник!“. С тези думи журналистът Георги Коритаров се опита да изгони госта си от предаването си в ТВ Европа – Иван Генов, който е бивш посланик на България в Казахстан. Темата на предаването бе „Казахстан – нурсултанизъм без Назарбаев“.

Гостът обаче започна гостуването си с критика към водещия, че уводният коментар на Коритаров е бил „антисоциалистическа тирада“. Коритаров му посочи, че го пита за Назарбаев, гостът обаче изказа мнението си по друга тема.

Иван Генов е бил депутат и член на БСП, както и основател на крайнолявата партия „Българската левица“.

„Сърце червено, сърце шампионско не трае! За втори път ви каня да говорим за Казахстан, а вие се хващате за БСП“, заяви Коритаров и предложи да се изчерпи темата за двойния морал. Водещият попита дали е имало антифашизъм в България и защо? „Защото е имало фашизъм“, отговори Генов и потвърди, че това е създало предпоставки за репресии срещу евреите у нас.

„Преди дни Симеон Сакскобургготски определи като промити мозъци всички онези, които не придават голямата стойност на Борис III като спасител на евреите, сякаш Борис III няма нищо общо с депортацията от Македония и от Тракия. И БСП мълчаха! Защо не реагира БСП? Какво е това?“, попита Коритаров.

Водещият многократно попита защо БСП мълча по темата. Гостът нападна от своя страна водещия, че превръща ТВ Европа в антинационална.

„Мен ме е срам от такива водещи като вас“, отговори Генов на въпрос дали не го е срам, че бившата му партия не защити антифашизма.

„Вдигате си багажа и Вън! Вън! Няма да говорим за Казахстан. Ще говорим за вашата предателска партия“, заяви Коритаров.

Генов се обърна към Коритаров с името „Георги Албертович“.

„Не Георги Албертович, а „Алберт“ е моят псевдоним“, каза Коритаров. След няколко минути размяна на остри реплики той определи БСП като "мръсна комунистическа партия, долна".

Генов отново обвини водещия, че компрометира телевизия Европа.

„Ама махайте се оттука, бе! Компрометирам ТВ Европа! Комунист! Човекът, който искаше да остане договорът в сила със СССР“, реагира водещият.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив