Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Корнелия Нинова дойде в Перник, яде торта в сладкарница „София“ и се изкефи: От 12 посетени града най-добре ме посрещнаха тук!

Мрежата

Корнелия Нинова дойде в Перник, яде торта в сладкарница „София“ и се изкефи: От 12 посетени града най-добре ме посрещнаха тук!

Снимка:

„Досега посетих 12 града, в Перник ме посрещнаха най-добре“, изкефи се Корнелия Нинова на дошлите да ѝ се радват фенове в зала „Панорама“ в Перник.

Корнелия Нинова паркира автомобила си пред сградата на Съда и премина пеша по улица „Търговска“, през Централната поща до зала „Панорама“. Преди да влезе в залата, Корнелия Нинова седна в сладкарница „София“, яде торта и пи вода, пише zapernik.com.

Пред около 300 членове и симпатизанти на левицата, започна срещата между Нинова, кандидат-кметовете и съветници в областта и хората.

„Поздравявам ви за куража и смелостта да сте тук днес, за да подкрепим заедно Станислав Владимиров като кандидат за кмет на община Перник“. Това заяви председателят на НС на БСП Корнелия Нинова на среща с жители на област Перник.

Тя добави, че кандидатите на левицата имат нужда от партийна подкрепа, за да чувстват зад себе си политика, която им помага и на национално равнище.

„В много отношения местната власт не може да работи сама и ние ще им помогнем“, допълни лидерът на левицата.

„Станислав Владимиров и нашите кандидати ще работят за това Перник да е социална община. Няма как да успеят ако, ние с нашата енергия не им помогнем“, категорична бе Нинова.

„След няколко месеца няма да застана пред Вас с оправдание, че няма пари в Община Перник, защото с конкретни икономически мерки и правилно разпределение на бюджетните ресурси в общинската хазна ще влизат повече средства“, каза Станката.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив