Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кошлуков: Пак гледам назидателни постове навръх Коледа. Вече ми омръзва от кресльовци

Мрежата

Кошлуков: Пак гледам назидателни постове навръх Коледа. Вече ми омръзва от кресльовци

Снимка:

Емил Кошлуков, Фейсбук

Пак гледам назидателни постове тук, навръх Коледа. Вече ми омръзва от кресльовци, които се чувстват призвани да се изказват по всяка тема с апломб. И смятат, че имат нотариален акт за истината.

Обратното на социалната апатия не е социална агресия, Коледа е, ако не помните - Той слезе на земята, за да победи човешкото коравосърдечие. Малко милосърдие на никого не вреди, айде нека сме любезни поне тия дни.

Писна ми от хора, които имат едно лекарство за всички проблеми и то обикновено е: Строй се, ходом марш след мен! Коледа е бе, хора, яжте баклава, починете си малко. Споделете нещо весело, не е срамно да сте щастливи.  


Коментари (5)

Киро Бизона Това на кой го казваш? На трио „Новичок“ ли – Бабикян, Манукян и Хаджикян? Или на МаяМа Улавата? Или на Гошо от Боец, дето уволняваше Бойко, ама като го натисна коронавируса, пищеше за ВМА и Правителствена болница? Или малоумния маргинал – Ристе Бойкикя, дето се прави на великия народен трибун, ама не може да събере повече от 16 човека да му слушат глупостите? За загубилият се между градинските жужета облещен генерал даже няма да отварям и дума - него и Бог, и Природа така са го били, че следващият удар ще е гавра с труп! Политически, разбира се, вие какво си помислихте?
27.12.2020 18:28 / Отговор
ЕмНеСи Фараона Навярно мосю Кошлука е чел писанията-небивалици на червения паразит и болшевишки изрод-атеист Тартаковер. На колинееееее!!! Мозъкът му е шлайфан до блясък с раш-пила (взета от рашките, назаем) и полиран с водна шкурка, напоена в самогон.
А на теб, честита Коледа, Бизоне! Бъди жив и здрав! Пиши по-често коментари - интересни са.
28.12.2020 03:26
Татулова Кошлуков, сигурно е, че и ти ще се почувстваш истински щастлив като член на ръководството на ДПС! Как издържа толкова години да го криеш ти си знаеш, но е време за картонената кутия с личните вещи!
БНТ никога не е била толкова безмислена, безлична и безполезна! Тя дори не е пародия, а нещо на доизживяване, което обаче ни струва прекалено скъпо за претенциозната безвкусица, която бълва! Ако ГЕРБ ще сдават властта напролет, редно е преди това да ни отърват от т.н. обществени медии, които не са нищо повече от целогодишни предизборни щабове на клюмналата опозиция, която иначе 70% от българите харесват и подкрепят! И точно големият кораб мина'!
27.12.2020 22:51 / Отговор
Ricin Коледа е бе, хора, яжте баклава, починете си малко. Споделете нещо весело, не е срамно да сте щастливи.
28.12.2020 03:05
полоний Това за баклавата намек ли е? Мерси!
28.12.2020 10:26

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още