Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Костадин Костадинов: Русофобите са прости отрепки, да бъдат избивани като вреден дивеч

Мрежата

Костадин Костадинов: Русофобите са прости отрепки, да бъдат избивани като вреден дивеч

Снимка:

Фактор.бг – Николай Георгиев, Варна

Скандална комуникация на председателя на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов, известен като Костя Копейкин, показва арогантното и агресивно отношение на партиеца към хората, дръзнали да изразят свободно мнението си спрямо Русия и влиянието й върху свободния свят. В онлайн дискусия Копейкин определя всички русофоби като

„прости отрепки, които трябва да бъдат избивани като вреден дивеч“

Въпреки отправените от останалите участници в дискусията молби за запазване на добрия тон, зовящият за мъст и саморазправа русофил допълнително изостря реториката. Агресивното поведение достига до крайност, когато опонентът на Костадинов бива заплашен с физическа саморазправа. Към жертвата на недопустимия за едно демократично общество език на омразата, са отправени редица обидни епитети на религиозна и етническа основа. „Мангалите наистина сте рядко прости подчовеци. Теб не трябва да те застрелят в тиквата, защото там няма мозък, за да пострадаш. Но пък има други места, така че не се бой. Скоро“, споделя заплашително в един от коментарите си Костя. От словесната престрелка става ясно, че изрази като „мангал“, „недоклатена циганка“ и „мазен рязан потурнак“ са част от речника на видния „възрожденец“.
Подобни изцепки са само малка част от

тъмната страна на ПП „Възраждане“,

предизвикали проверка от страна на Държавната агенция за национална сигурност. Партията на Костя Копейкин е разследвана за злоупотреби при съдебната си регистрация. Тревога в българските служби за сигурност предизвика и инцидент във Варна, при който членове на партийна организация в морската столица нарязаха с нож знамето на Европейския съюз. Позорното антиевропейско деяние се разиграва пред сградата на Окръжния съд. Според показания на очевидци, млад мъж, въоръжен с нож, се втурнал към знамето на ЕС, след което го нарязал. Момиче, което е било загърнато със синия флаг, е било избутано и нагрубено от привърженици на русофилската партия. Преди няколко месеца лидерът на прокремълската крайнолява фракция стана обект на журналистическо разследване, показващо скъпите имоти и автомобили, които Костадин Костадинов закупува със средства, чиито произход поражда неяснота. Дали парите са източени от партийната субсидия, или са получени в кеш от нечия чужда резидентура у нас, предстои да покаже проверката на ДАНС.  

Фактор.бгФактор.бг

Фактор.бгФактор.бг

Фактор.бгФактор.бг


Коментари (4)

кесо Ето едно от "достойните лице" на протеста. През 2013 и 2014 г. такива "достойни лица" нямаше, саде едни антикомунисти и русофоби, че и лозунгите им все от тоя "десен". Тя Майчето тогава "правилно" ги громеше от непримирими сталинско-путински позиции. Днес такива "декласирани елементи" няма, само изпитани другарки и другари и техните също така изпитани в "огъня на борбата" отрочета дето трупат "боен опит" по западните университети, корпорации, барове, дискотеки. Абе с други думи "истински" "борци с мафията".
25.07.2020 13:08 / Отговор
Една Българка Какво оплювате г-н Костадинов?!! А тоя боклук, дето го обижда и предизвиква не виждате!!! Тъпаци,така Ви изнася!
25.07.2020 16:40 / Отговор
Антон Още едно доказателство, че на Костадин като родолюбец не му е все тая какво се случва с България и му е трудно да си сдържа нервите когато се сблъсква с толкова невежество. Може би всеки друг, който го е грижа, на негово място така щеше да говори с троловете в интернет. Все пак добре ще е Костадинов да се научи да се владее и по по-елегантен начин да поставя на място такива персонажи - това умение ще му е много полезно като влезе в парламента
26.07.2020 18:09 / Отговор
Коя е партията на Русия в БГ? Този човек беше казал в Общински съвет Варна, че ще се бори срещу "военната окупация на България от американците", с "позволени и непозволени средства".

В друга анкета беше заявил от личния си профил на коя страна би се включил Българина, на страната на НАТО, в които членуваме или на страната на Руската федерация, при евентуална война Русия-НАТО.

Да имаш критики към НАТО и към правителството и към системата е едно, да служиш на чужди национални интереси е друго. Помислете кое от тези две е този.
10.08.2020 11:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още