Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кой кой е в списъка на Бобокови?

Мрежата

Кой кой е в списъка на Бобокови?

Кой кой е в списъка на Бобокови? - Tribune.bg
Снимка:

Списъкът най-вероятно е оценка на богатството на най-богатите у нас преди 15 години

Прокуратурата публикува снимка на бележка, на която са написани имена на публични личности у нас. Срещу имената им са написани парични суми.

Бележката е намерени при обиска в дома на Атанас Бобоков. Списъкът най-вероятно е оценка на богатството на най-богатите българи преди 15 години, пише „24 часа“.

Г. Гергов от бележката вероятно е собственикът на Пловдивския панаир и ЦУМ Георги Гергов. Гриша сигурно е Гриша Ганчев.  Дарина - може да се предполага, че става дума за вдовицата на Илия Павлов. Сашо Дончев е собственикът на „Овергаз“. Радосвет Радев - собственикът на Дарик радио, Петър Манджуков - оръжен търговец и бивш спонсор на вестник "Дума". Маджо, така наричат съдружникът в СИК Младен Михалев, Маргините - братята Красимир и Николай Маринови, Краси Гергов, вероятно е рекламният бос и бивш съсобственик на БиТиВи, Ветко е вероятно Ветко Арабаджиев, собственик на хотел Маринела, подсъдим Васко е може би обвиняемият Васил Божков, Златев е може би Валентин Златев и др. 

бележкабележка

 


Коментари (5)

Karabas Barabas Кои ли ще да са тия „Иван и Елена К“ с 40 милиона $? Чудим се, чудим се, ама пък хич, ама никак не можем да се сетим за кого ли се касае! Някой дали знае?
30.05.2020 18:35 / Отговор
Муки Ха - ха - хаааа…. Не се прави на ощипан .Кой не знае на бай Коста внука , кой не е слушал за него ….. ???????
30.05.2020 21:29
бг Бъркаш, найвероятно това са членовете на клуб Възраждане от РЕИ Холдинг - Елена Иванова и Иван Павлов, капиш?
31.05.2020 01:26
Karabas Barabas Нали се сещаш, че освен българската специализирана прокуратура, разследването се води и от италианската прокуратура, така че ИТАЛИАНСКАТА ПРОКУРАТУРА ЩЕ КАЖЕ ДАЛИ БЪРКАМ! Там подскоци и писъци на дръгалефски лалугери не вървят, ако можеш да стоплиш, дзурльо „бг“!
31.05.2020 15:23
Ludvig Нали ви е ясно, че една химическа експертиза на мастилото ще докаже кога е писано това.
Вариант 1- писано преди до седмица - по поръчка на принципа "......казвам ти булка сещай се снахо". Съществу ДОСТА ПО РАЗШИРЕН СПИСЪК В ЕДНА БАНКА в западноевропейска държава .......:)......
Вариант 2 - писано е при раздаването на парите и сега се вади с определена цел........:) целта същата като варианнт 1
Голям смях пада................
01.06.2020 14:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети