Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кралев: Проваленото правителство да каже за връзката на областния управител на Варна и фирмата собственик на „Царевна”

Мрежата

Кралев: Проваленото правителство да каже за връзката на областния управител на Варна и фирмата собственик на „Царевна”

Кралев: Проваленото правителство да каже за връзката на областния управител на Варна и фирмата собственик на Царевна - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на Красен Кралев 

Във връзка с огромния интерес, който варненци проявяват към събитията около моряците от блокирания в Мариупол м/к „Царевна” и връзката на областния управител на Варна Благомир Коцев с мениджмънта и фирмата собственик на кораба, ще си позволя да задам следните въпроси:

1. Кога Коцев ще отговори на варненци за връзката си с м/к.“Царевна“, с неговия мениджър Даниел Стефанов и с шефа на менинговата агенция Николай Стефанов, който е и областен координатор на „Продължаваме Промяната“ във Варна ?

2.Кога ще информира обществеността и семействата на останалите 5-ма моряци на борда за предприети мерки за тяхната евакуация и завръщане?

3. Кога ще отговори на варненци на въпроса защо Дойче банк запорира дялове във фирми под контрола на неговото семейство, в които са преплетени и имената на Николай Стефанов и Даниел Стефанов ?

Добре ще бъде нашите избиратели да получат отговори на въпросите преди очертаващата се скорошна оставка на проваленото правителство на Кирил Петков.

Ето и един интересен материал във връзка със скандала с Дойче банк: https://www.maritime.bg/30611/…


 

Автор

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети