Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кралев: Рашков налетя и на селата във Варненско с милиционерски хъс

Мрежата

Кралев: Рашков налетя и на селата във Варненско с милиционерски хъс

От Фейсбук профила на Красен Кралев, кандидат-депутат от ГЕРБ

МВР шефът Бойко Рашков се развихри предизборно в селата във Варненски регион в полза на своя началник - кандидата за президент Румен Радев. С милиционерско настървение, присъщо на мракобесното му соцминало, Рашков прати полицаи да тарашат в кметства и в домове на хора, които са свързани или симпатизират на ГЕРБ.

“Това се извършва абсолютно незаконно, без разрешително за обиск или прокурорска заповед”, каза адвокат Бранимир Балачев пред РПУ-Провадия. В село Блъсково униформените са обърнали наопаки дори къщата на директора на училището Антон Златев, за да търсят списъци за купуване на гласове. В РПУ -Долни чифлик полицаите са накарали Тодор Георгиев да напише на хвърчащ лист, че е общински съветник от ГЕРБ и да се подпише. Масово се привикват хора на разпити без призовки и се правят арести със скалъпени обвинения за купуване на гласове.

Бойко Рашков вилнее и всява страх и паника сред българите, вместо да отговаря защо в страната ни има над 600 нелегални машини за гласуване. Кой е платил за тези машини и какво цели с това фирмата “Сиела Норма”-близка до олигарха Иво Прокопиев, ДеБъ и партията на Кирчо и Асенчо?!  


Топ новини

виж още

Актуална тема