Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кралев с факти – ето милиционерщината при ареста на Борисов

Мрежата

Кралев с факти – ето милиционерщината при ареста на Борисов

Кралев с факти – ето милиционерщината при ареста на Борисов - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на депутата от ГЕРБ Красен Кралев

Ето ви чистата фактология от правна гледна точка за събитията, свързани с ареста на Борисов:

- Кирил Петков сам е поискал да бъде разпитан като свидетел: „Той не може да бъде свидетел, защото свидетел е този, който е възприел факти и обстоятелства, а той ги е възприел чрез „Гугъл”.

- Задържаните разбират, че ще бъдат арестувани от прессъобщение на МВР, публикувано преди да започнат реалните действия по задържането от страна на полицията. Следват предварително подготвени публикации в определени медии, близки до властта.

- Полицаите не се представили искане за арест на задържаните. Нямат издадено разрешение от съд за претърсвания и изземвания.

- Кирил Петков предизвика международен скандал, замесвайки името на Лаура Кьовеши. Европейската прокуратурата не се занимава изобщо с този казус.

- Борисов, Арнаудова и Горанов бяха държани в ареста 24 часа без никакви обвинения и без никакви разпити. Били са задържани без никакви основания и като „свидетели”.

- Всичко, което вършат премиерът и вътрешният министър, представлява престъпление по Наказателно-процесуалния кодекс.

Вие сами можете да прецените дали България в момента е правова държава, завърнаха ли се милиционерските репресии и дали Рашков и Петков са в добро ментално здраве.

Дали Прокуратурата не се явява последната преграда пред установяването на фактическа диктатура в България и провеждането на масови политически репресии срещу инакомислещите?!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати