Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Красимир Янков: Денков не трябва повече да бъде образователен министър

Мрежата

Красимир Янков: Денков не трябва повече да бъде образователен министър

Красимир Янков: Денков не трябва повече да бъде образователен министър - Tribune.bg
Снимка:

Всички деца, без ограничения, трябва да учат в класните стаи, смята бившият социалист

От профила във Фейсбук на Красимир Янков

Министърът на образованието не разбирал негативната реакция на родителите спрямо него. Според него онлайн обучението не е проблем за големите градове, а за по-малките населени места.

Смятам, че акад. Денков не трябва повече да бъде министър на МОН. Всички деца, без ограничения, трябва да учат в класните стаи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Много Много пък знае този хитрец кой става и кой не става за министър. По какъв критерий го прецени ? Един неудачник дава акъл и се намесва дето не му е работа. Не разбрах и от каква позиция се изявява. Или той просто пак се заяжда за нещо,, без да има основание за това. Готов да тласка, да притиска . Що не роптае срещу онези родители , които не били съгласни да им се изисква сертификат на децата. То пък бива бива , амаааа. Някои от тях не знаят какво искат вече. Защото ги питат и те се качиха на главите на всички.
29.11.2021 13:36 / Отговор
Габриела Този “хитрец”, “неудачник” има повече акъл от тебе!
29.11.2021 18:44
Баба Ви Хора, осакатяваме ДЕЦАТА!!! Пускайте ги всички на училище. Щели да носят зараза. Ами като ви е страх, ВАКСИНИРАЙТЕ се!! Докога ще ги държите в къщи? След време какви лекари ще ви лекуват, какви инженери ще ви строят сгради и мостове?
30.11.2021 12:45 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети