Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кръстев: Адвокатката на ББР, която Петков назначи на 8000 евро заплата, сега е в листите му

Мрежата

Кръстев: Адвокатката на ББР, която Петков назначи на 8000 евро заплата, сега е в листите му

Кръстев: Адвокатката на ББР, която Петков назначи на 8000 евро заплата, сега е в листите му - Tribune.bg
Снимка:

„Преди два месеца ви информирах, че назначеното от представящия се тогава за министър на икономиката Кирил Петков ново ръководство на Българската банка за развитие, в лицето на Цанко Арабаджиев, е наело адвокат Лена Бориславова като външен юристконсулт на банката срещу 8000 евро на месец“, написа във фейсбук юристът Михаил Кръстев.

Той припомни, че Лена Бориславова и Кирил Петков са съучредители и бивши членове на Националния съвет на „Да, България“, като и така и не се е получило обяснение защо Българска банка за развитие и в частност назначеният от Петков, Цанко Арабаджиев са посочили точно Бориславова като лицето от конкретната кантора, която да отговаря за работата с банката. Припомняме, че скандал имаше около хонорара на Бориславова, който възлизаше на над 8 хиляди евро.

Оказва се, че обяснението за цялата схема вече е налице. Лена Бориславова е кандидат за народен представител от Продължаваме Промяната в 24 МИР, поставена плътно под Кирил Петков, който е водач в този район.

„Много е досадно, когато носителите на промяната не правят елементарни усилия да прикрият подобни схеми. Показва неуважение към избирателите. Сами можете да си направите извод и за каква промяна в работата на ББР можем да говорим, след като по толкова дребен и глупав начин се правят схеми за по няколко хиляди евро. Дано поне в края на годината видим как Банката е започнала да подкрепя малкия и среден бизнес, макар че се съмнявам“, допълни Кръстев.

Кирил Петков нареди Бориславова в листите си Кирил Петков нареди Бориславова в листите си

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

attropo Аз тези съм ги кръстил *Пършиви Пунди*,всъщност са една бандичка от ПРОСТАЦИ,МОШЕНИЦИ и НАЙ-ОБИКНОВЕНИ КРАДЦИ!
А факта,че има някои представители на *широките народни маси*,които им се хващат на ишеретите,говори само за нивото на ПРОЩАЩИНА сред тези *маси*!
19.10.2021 15:01 / Отговор
Отчаян И този път ли ще бъдем измамени?
19.10.2021 15:35 / Отговор
Костадин Обществото и държавата ни са много болни! Назначено ни е поредното ново лечение от едни, които "продължават промяната". Единствено подсигурен ще е Пробиотка на К.Петков. Да, ще платим (пак) висока цена за Пробиотка МУ, но пък няма да се налага очистително, предвид очакваното общо разтройство (диария). Но се сещам, че ще искат и пургатива да ни продадат скъпо.
19.10.2021 16:37 / Отговор
Пак лошо Има една хубава поговорка за случая: Пременил се Илия, пак в тия! Или става дума за приказката: Стани за да седна. Никаква промяна няма да направят новоизлюпените "харвардчета", освен да си уредят своите хора.
19.10.2021 18:57 / Отговор
Дамян За съжаление 80% от избирателите на тези са незадоволени лелки и колкото и факти да им се вадят те пак ще гласуват за Продължаваме Подмяната също като лелки герб.
19.10.2021 22:17 / Отговор
А лелки ДеБъгеѝки, лелки бесепарки итн,изправени мутри тправилно ли гласуват,жалък сте
20.10.2021 21:53
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати