Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Крехката надежда, която таях, че вече обществото ни е по-зряло, се изпари в рамките на един ден!

Мрежата

Крехката надежда, която таях, че вече обществото ни е по-зряло, се изпари в рамките на един ден!

Крехката надежда, която таях, че вече обществото ни е по-зряло, се изпари в рамките на един ден! - Tribune.bg
Снимка:

Маги Халваджиян, Фейсбук

Старите хора казват: „Ей сега ще им лъснат задниците!”

Крехката надежда, която таях, че вече обществото ни е по-зряло, по-отговорно и по-дисциплинирано, се изпари в рамките на един ден! Не се чудете защо сме в преход вече 31 години!

Ето ви го отговора! Такова ни е отношението към всичко! Към правилата, към работата, към отговорностите ни!

Короната ще мине и ще замине! Нравите ще останат!

И още 100 години ще сме в преход! А онези от нас, които спазват правилата, дисциплинирани са и отговорни ще страдат винаги, защото вместо да подобряват живота си с огромни крачки, ще бъдат забавяни и спирани от хората, за които говоря!

И след като Короната си отиде, същите тези безотговорни хора, ще плюят, ще завиждат и ще мразят дисциплинираните и отговорните, които успяват в живота!

Защото никога няма да проумеят, че за да успееш, трябва да си на първо място много отговорен!


Коментари (8)

Иванова Много точно казано,когато съзнанието е настроено че правилата за някои не важат успех не може да бъде постигнат. Но живота е един кръговрат и всеки бива поставен на място където да изкупи греха си. Весели празници на спазващите ред!
17.04.2020 19:55 / Отговор
Кг Не че ме интересува,ама чий ред да спазваме?Тоя на БГ дучето или на профитата на които им е затворена устата,на клакиорите,или на сите овце разтревожени от всеобщото блеене....ами блеите си,после ще блеете че са во обрали,кризи ,и други неволи вие си блеите...току що ви тестваха...епидемии и преди е имало но дирижина простотия с привкус на епидемия е сефте честито.
17.04.2020 23:05
Камен Към отговор 19:55. 14.04.20г. Личи си по начина на изразяване, по честата употреба на думичката блеене, че не сте човек, който го чака добро бъдеще. Рано или късно ще разберете, че да унижаваш другите е недостойно и дебелашко поведение. И се научете, че клакьори, се пише с ер-малък. Личи си, кой е блеял, когато е трябвало да учи българска граматика.
18.04.2020 03:22 / Отговор
Камен Към отговор 19:55. 17.04.20г. Личи си по начина на изразяване, по честата употреба на думичката блеене, че не сте човек, който го чака добро бъдеще. Рано или късно ще разберете, че да унижаваш другите е недостойно и дебелашко поведение. И се научете, че клакьори, се пише с ер-малък. Личи си, кой е блеял, когато е трябвало да учи българска граматика.
18.04.2020 03:27 / Отговор
Стефан Стадо!!!!!! Повече няма какво да добавя.
18.04.2020 23:32
Милчо Браво на Камен !
Взехте ми думите от устата , а онзи с блеенето и клакИорите от километри му личи, че е засегнат пряко от мнението на г-н Халваджиян ?!
18.04.2020 09:49 / Отговор
Пламен Илиев Много верни думи на повече от изказалите се. По принцип Халваджиян е прав! Господинът говорещ за грабежите... - също.
Какво правим за промяна на народопсихологията? Къде са будителите, водачите на нацията...желанието за промяна. Само си говорим и... много малко правим! Все пак, при тази световна "грипна" пандемия, България стои относително добре! Време е всички да разберем, че трябва да работим, градим, надграждаме... не може всеки да е Бойко Борисов, министър, шев кмет... ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
18.04.2020 13:29 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема