Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кристиян Шкварек: 5 месеца държаха бившия министър Нено Димов, а Габриела Пеева за убийство едва 3 месеца

Мрежата

Кристиян Шкварек: 5 месеца държаха бившия министър Нено Димов, а Габриела Пеева за убийство едва 3 месеца

Кристиян Шкварек: 5 месеца държаха бившия министър Нено Димов, а Габриела Пеева за убийство едва 3 месеца - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек

Близо 5 месеца държаха в ареста бившия министър на околната среда Нено Димов с обвинение в „умишлена безстопанственост“, която впрочем не успяха да докажат.

Едва 3 месеца държаха в ареста Габриела Пеева, която, заедно с майка си, по особено брутален и жесток начин уби бащата на детето си. Двете жени го удушиха с ръцете си, докато седи на предната седалка в кола, а Габриела го притиска с тялото си. Психопатско, зверско престъпление на две жени-мъжемразки, които преминават през живота си, сипейки фалшиви обвинения в сексуален тормоз срещу колеги и отнемайки децата на мъжете си. А накрая и убивайки единия от тях.

Та, за това убийство въпросната жена седя в ареста...3 месеца. А Нено Димов - един изключително възпитан, образован, съвестен човек - 5 месеца.

За убийство - 3 месеца.

За „безстопанственост“ - 5 месеца.

Като първото се доказва на практика на 100% от запис на камери, а второто беше просто скалъпено измиване на ръце с един човек, който със сигурност ще осъди държавата за стореното му.

Това ни е системата. Такова "правосъдие" очаквайте. Такова, впрочем, е и в целия развит свят, що се касае до значително по-леките присъди, които статистически жените получават за едни и същи престъпления спрямо мъжете. Дори за убийства. Можем и това да припомним другия път, когато ни се цитират само статистиките за разликите във възнаграждението.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети