Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кристиян Шкварек: Демократичната общност провали собственото си предложение за Гешев

Мрежата

Кристиян Шкварек: Демократичната общност провали собственото си предложение за Гешев

Кристиян Шкварек: Демократичната общност провали собственото си предложение за Гешев - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек

Току-що в парламента бе провален дебатът за проектозакона на ДБ и ПП, относно върховенството на закона и контрола над главния прокурор, поради липса на кворум.

Цял ден Надежда Йорданова от ДБ се бореше лъвски за този закон. В пост току-що обяви, че липса на кворум го е провалил и обвини липсващите депутати от „статуквото“ в коалиция „пази главния прокурор“.

Това, което пропусна да каже, и съм убеден няма да споменат и „демократичните медии“, е че от залата отсъстваха... Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и голяма част от групите на ПП и ДБ. Изглежда и те пазят вече главния прокурор.  

Най-смешното е, че немалко отсъстваха, защото в този момент Калина Константинова от ПП ги занимаваше с комисия по изслушване на... Телъс. Която комисия също се провали и нищо не излезе от нея.

Малоумната конспирация за „руските агенти от Телъс“, която се роди в недрата на демократичната общност, накрая им коства кворум за собственото предложение относно Гешев. И ги вкара в неловката позиция да трябва да се самонаричат „коалиция пази главния прокурор“.

Така става, когато политическата ти сила е заложник на най-фанатичните и шизофренични елементи от общността ти. Продължавайте да се водите по Комарницки, Глишев, „БОЕЦ“ , БЪРД и всички други клoyни в средите ви.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети