Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кристиян Шкварек: Изпуснал съм момента, в който Иво Сиромахов е станал хленчещ градски либерал

Мрежата

Кристиян Шкварек: Изпуснал съм момента, в който Иво Сиромахов е станал хленчещ градски либерал

Кристиян Шкварек: Изпуснал съм момента, в който Иво Сиромахов е станал хленчещ градски либерал - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на Кристиян Шкварек - представител на групата на Европейските Консерватори и Реформисти в България                                                                                              

Изглежда съм изпуснал момента, в който Иво Сиромахов е станал някакъв хленчещ градски либерал, правещ си уж иронични ебавки с вярата и традициите на ниво „15 годишен открива Ричард Доукинс и статиите на Полина Паунова“.

Ако Слави възнамерява да се бори за предимно патриотичния, популистки вот, то може би е добре да озапти овреме по-глуповатите си сценаристи, неразбиращи колко отблъскващи за всеки българин извън кръга Дайнов-Дичев-Дойче Веле са плоските ебавки с това, че някой си е вързал червен конец или сложил мартеница.                                                  

                                                                                                                                                    


Коментари (2)

Лин Тъп и злобен коментар. От години не гледах Шоуто на Слави, но когато последно съм го гледала не съм изпитвала отвращение към сценаристите и водещия, само ми бяха станали досадни. Кога и защо станаха толкова отвратителни? Или правилният въпрос е - за колко? Подигравките и жалките опити да смалят един голям човек и един огромен здравен проблем показват колко са се самозабравили. Това нямаше да е проблем ако си останеха на нивото поизчерпано комерсиално шоу, но не мога да си представя такива да взимат решения за живота ми . Хората не виждат ли накъде ги тласкат тенденциозно от началото на тази пандемия, как ги заблуждават, не виждат ли, че не им пука за човешкия живот? Наистина ли ще ги вкарат във властта?
24.02.2021 19:00 / Отговор
Факт! Покойната Васа Ганчева, медиен капацитет, беше нарекла тези "сценаристи" хлебарки.
24.02.2021 19:35

Добави коментар
Топ новини

виж още