Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Шкварек: Либерална Европа стигна до там, че някогашният вековен враг не само да прекрачи портите с милиони, ами да обезглавява местните

Мрежата

Шкварек: Либерална Европа стигна до там, че някогашният вековен враг не само да прекрачи портите с милиони, ами да обезглавява местните

Шкварек: Либерална Европа стигна до там, че някогашният вековен враг не само да прекрачи портите с милиони, ами да обезглавява местните - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на Кристиян Шкварек - представител на групата на Европейските Консерватори и Реформисти в България

Това е първата известна нам карикатура на пророка Мохамед. 1142 г., Абатство Клюни.

Не са „Шарли Ебдо“ пионерите в това да се подиграваме, напълно заслужено, на арабския главорез, спал с малолетни момичета, и отвратителната религия, която той създава.

Почти цялата история на Християнска Европа е историята на война с неговата религия и неговите последователи - откъснали още в началото над 2/3 от най-богатите, развити и значими за Християнския свят земи: тези в Леванта, Мала Азия и Северна Африка. 

Докато Европа бе Християнска, тя печелеше тази война. Тя успешно устояваше на непрестанните ислямски инвазии и дори нееднократно събираше силите за контраудар. Стигна до там, че накрая не само да оттласне мохамеданите от Испания и Балканите, ами дори да колонизра самия Ислямски Свят за кратко.

В момента, в който Европа замени водещата и спояваща я вяра от Християнство към модерен Либерализъм, нещата се обърнаха. Почти мигновено. Само за няколко десетилетия страни като Франция образуваха огромни, между 7% и 10% , мюсюлмански малцинства вследствие на масова миграция. Миграция, която продължава необезпокоявано и масово и в момента, с над 100 000 души от Магреба, местещи се напълно легално само към Франция всяка година.

Според Pew Research и другите големи социологически агенции мюсюлманите ще достигнат 30% в страни като Швеция до втората половина на века. При демократична система тези 30% ще бъдат невъзможни за спиране от парламентарната власт и врататата на миграцията ще се отвори още по-широко, докато не станат и 50%, а после мнозинство.                           

Либерална Европа стигна до там, че някогашният вековен враг не само да прекрачи портите с милиони, ами да обезглавява местните още дори преди да е станал мнозинство. Можем само да си представим какво ще е положението, когато това неизбежно се случи. А то ще е неизбежно, ако Европа продължава да бъде водена от тази пагубна, слаба, пораженческа, мазохистична и откровено глупова религия - Либерализъм.

Времето за приказки приключи. Битката с Либерализма и Прогресивизма или ще бъде завършена максимално бързо, с победата ни над въпросните, или те ще позволят Ислямът да ни превземе демографски. Това прави битката срещу Либерализма не просто битка за това „коя система е по-добра и ефикасна“. Тя не е прищявка като избора между една или друга дреха, или дори политическа партия. Това е битка буквално за оцеляването ни, за оцеляването на континента, историята, идентичността, паметта и бъдещето ни.        

                                                                                                                                   

                                        


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

кесо Тревожните гласове на хора като Кристиян Шкварек, Огнян Минчев все още са твърде слаби и просто са удавени в разгулния ляво-либерален и чисто комунистически медиен вой в България. Агресивната комунистическа пропагандна машина на практика не позволява на такива гласове да проникнат осезаемо до съзнанието на обществото и те не могат да пробият дебелата стена от господстващи до момента прокомунистически, прокремълски, пролевичаски схващания, насочени да рушат демократичните устои на българското и на европейските общества. В интерес най-вече на вековните врагове на България - монголо-татарска Русия и агресивния ислям, превърнал споменатите от Шкварек християнски територии в Източното средиземноморие и Северна Африка в бастион на ислямизма и тероризма срещу Европа.
19.10.2020 14:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати