Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Културна дискусия: Соня Колтуклиева разби Валерия Велева

Мрежата

Културна дискусия: Соня Колтуклиева разби Валерия Велева

Валерия Велева, собственик на сайта „Епицентър”, изрази възмущението си, че правосъдният министър Данаил Кирилов ще участва в писането на конституционни текстове. Според нея това е недопустимо, защото… премиерът с шеговит тон му забрани да пише във Фейсбук.

„Значи, Този, когото Борисов публично унижи и му забрани да пише във Фейсбук, защото пише глупости, написал новата Конституция на България!?! Да се смееш ли, да плачеш ли? И на всичкото отгоре, Този със забраната да пише, очаква още на 2 септември в парламента да се съберат 120 подписа под написаната от него конституция!?! ГЕРБ, наивници ли сте, или умишлено подхождате така лековато към един от толкова сериозен въпрос?“, пита Велева като така и не става ясно защо смята, че би имало проблем със събирането на подписите.

Топ-журналистката Соня Колтуклиева написа коментар в отговор на Велева:

„Валерия, гледам, че от вчера това се върти из Фейсбук...

Не познавам Данаил Кирилов, никога не съм говорила с него.

Но познавам теб. Ти си смятана за отличен репортер и талантлив автор.

Ако започнеш да рисуваш, например, може да се провалиш.

Ще следва ли да ти се подиграваме, че още пишеш?!“  


Коментари (8)

сивата котка Тия двете, ако ги оставиш заедно в една стая, ще се оскубят до скалпа косите.
16.08.2020 15:15 / Отговор
Аут! Жълтении!
16.08.2020 17:17
Борисов ще връчи на Барни Ръмбъл барабанчето, със задача да обиколи всички селски и градски мегдани, и да вика: Ураа, написах ви нова мутренска конституция!
16.08.2020 18:19 / Отговор
Чичо Хо Тия две фукли не ги издържам, ама грам! Но все пак, епицентърката ми е двойно, че дори и тройно по-антипатична. Аре, бегай!
16.08.2020 19:02 / Отговор
Гражданин Соня не можеш да се мериш с Мадам ,защото тя е омачкала чаршафите в много спални -например Доган, Тошо Тошев и т.н. и много по умее да се нагажда според обстановката.Според мен ако въобще не и обръщаш внимание ,ще бъдеш многократно по доволна. Само може да се каже на Валерия ,че на чужд гроб не се плаче и цветя не се полагат защото не знаеш къде му е главата, къде му е достойнството.
17.08.2020 00:26 / Отговор
Колега Ооо, по мачкане на чаршафи, Калтаклиева я превъзхожда! Само дето, за разлика от Мадам, Сончето мачка трето качество чаршафи. Затова, от време на време, изпада в забвение, ама нали си е селски калтак, току пак напомня за себе си.
17.08.2020 01:52
Този с аут, уфф май, че е дебил, няма аргументи и тези нито в едната посока, нито в другата.
17.08.2020 11:12 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още