Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ламбо в изолатор заради Нинова

Мрежата

Ламбо в изолатор заради Нинова

Ламбо в изолатор заради Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Докторите от Военномедицинска академия, които лекуват Стефан Данаилов, категорично са забранили всякакви свиждания на актьора освен с най-близките му роднини, съобщава Lupa.bg.

Категоричната лекарска забрана дошла заради посещението на лидера на БСП Корнелия Нинова в неделя следобед, когато тя буквално нахлула в реанимацията на военна болница.

Червената шефка, която през последните критични за здравето на Ламбо дни, се изживява като негов говорител, използвала прибирането си за ден до София между две визити – във Видинско в събота и в Хасковско в понеделник, за да види лично как е нейният първи заместник в партията.

Проблемът обаче е, че имунната система на майор Деянов е изключително отслабена и всеки вирус може да е фатален за безкрайно изтощения му организъм.

Всяка допълнителна атака на организма му може да има фатален край и затова лекарите го държат под строго наблюдение в интензивното и за съвсем кратко пускат само доведения му син Росен Цанков, племенницата му Росица Обрешкова и още неколцина роднини.

Докторите посъветвали Ламбо да избягва всякакви емоционални вълнения и да не говори по телефона, за да не се претоварва.

Корнелия Нинова всекидневно се среща с хиляди хора и като нищо може да лепне някой вирус на Стефан, роптаят познати на актьора, които са убедени, че загрижеността на соцлидерката към Данаилов е просто евтин пиар и е свързана с предстоящите местни избори. Факт е, че Ламбо, чийто авторитет в БСП е непоклатим, винаги е участвал активно в предизборните кампании на Столетницата. Това са първите избори от 20 години, които ще минат без неговото дейно участие по места, тъй като разклатеното му здраве не му позволява да надъхва пламенно социалистите.

Lupa.bg съобщава, че сега Ламбо е поставен буквално в изолатор и свиждания се допускат само след изрично разрешение на лекуващите го лекари от ВМА. Президентът Румен Радев, който е близък с Данаилов също пожелал да навести болния, но засега бил помолен да не прави това, тъй като може неволно да пренесе вирус на актьора.

Добрата вест е, че все пак здравословното състояние на Стефан Данаилов леко се подобрява. На обичания артист е предписана специална рехабилитация, която да възстанови дишането му. Процедурите ще продължат около месец и включват специални дихателни гимнастики, инхалации и специфичен масаж. С тях Ламбо трябва да започне да издишва стабилно и уверено, за да не се налага да бъде подпомаган допълнително.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати