Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Левицата, зелените и либералите – най-мощният генератор на евроскептицизъм

Мрежата

Левицата, зелените и либералите – най-мощният генератор на евроскептицизъм

Снимка:

От Фейсбук профила на депутата Тома Биков

ЕП отхвърли скандалната поправка, насочена срещу България, в Доклада за РС Македония

Браво на европейската десница! А левицата, зелените и либералите ще продължат да бъдат най-мощният генератор на евроскептицизъм.

Надявам се, че онези български евродепутати от БСП и Демократична България, които преди няколко месеца, за да ударят правителството, организираха акция срещу България, днес са осъзнали грешката си.  


Коментари (7)

хаха! Този безгръбначен слуга на комунистите от ГЕРБ, зависими от Кремъл, колкото и БСП, дава пример за типичното БКП мислене на шайката му - който говори за корупционните схеми на ГЕРБ говори срещу държавата. Смешна карикатура на диктатор!
26.03.2021 21:50 / Отговор
ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ ОКОЛО ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ..... .
Е КЪЛБОТО ОТ БОЛШЕВИШКИ ЗМИИ-ПРЕДАТЕЛИ НА БАЩИ, МАЙКИ И ДЕЦА...
ПОИМЕННО:БСП/ДБКП/ДСБКП/ДПС/ИТН/ОТРОВНИТЕ НА МАЯ ГАЛЕВА.......
ОСВЕТЕНИ ОТ ЕС, НАТО, ОЛАФ, ЦРУ, ГЛ. ПРОКУРОР ГЕШЕВ.......
СЪДИИ ЩЕ БЪДАТ БЪЛГАРИТЕ НА 4.АПРИЛ.2021..........
26.03.2021 23:18
Киро Бизона @хаха!, да ти казвам ли, че на 04.04 вечерта резултатите от изборите ще ти забършат усмивчицата от зурлата или ти сам ще се сетиш? Ами не, няма да се сетиш, защото си тъп като слонски гъз и си „безгръбначен слуга на комунистите“ от БКП, преименувала се на БСП! Айде у лево, цървул гурелив с вид, харизма и интелект на прокиснала пача!
27.03.2021 12:29
хаха! Естествено гербелопитек, нали ще изманипулирате и тези избори, вече предварително се оправдавате, че ще е зле положението. Хаха, нагли герберски комунисти, власт никога няма да помиришете, ако не е купения вот, репресиите, редактираните протоколи, надутата от вас зависима администрация и тоталния контрол над медиите. Радвайте, ГЕРБаджийската сган осъществихте комунистическите си блянове.
27.03.2021 13:02
Родословието на "хаха" -комунист до комунист..... предател до предател.... .
Духай супата на Мая и Корнелия, боклук пембян.....!!
27.03.2021 14:35
Киро Бизона @хаха!, какви са тия „редактираните протоколи“ бре, посерко смрадлив с вид, харизма и интелект на скопен пор-вдовец? Вие да не би да нямате членове на избирателните комисии – отгоре до долу – и разни наблюдатели, застъпници и други гъзосмуци в изборната администрация, а? Ами че нали навсякъде имате свои хора? Или и на тях вече нямате доверие, а? Утре сигурно ще кажеш, че и те са се продали, нали? И само ти си останал неподкупен, така ли? Ти ако знаеш колко си нещастен, ще вземеш една тухла и ще си я биеш в главата, докато стане на червен пипер, белким поне от тухлата да ти се прелее малко акъл в кухата тимберица, скапаняк! Айде чиба!
27.03.2021 18:07
кесо Нормално е мутантите на комунизма замислени и създадени в "лабораториите" на "Лубянка" като левичари, псевдозелени и ляволиберали да бъдат генератор на евроскептицизъм, след като тяхната задача е не да укрепват единна Европа, а да я рушат и дестабилизират по заръка на техните кремълски господари. Изобщо "обикновен комунизъм" !!!
27.03.2021 12:36 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още