Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Лили Иванова: Слави е продал душата си!

Мрежата

Лили Иванова: Слави е продал душата си!

Повече от 20 години продължава войната между Слави Трифонов и Лили Иванова. Примата е смъртно обидена на шоумена заради системните гаври с нея и кариерата ѝ  в неговото шоу, пише „Ретро“.

Навремето Лили бе казала, че цената ѝ да участва в общ разговор с Дългия, възлиза на 100 хиляди долара. След скандалното им включване по едно и също време в тв предаване през 2004 година, Лили напусна демонстративно снимачния сет разположен за жива връзка в хола на апартамента ѝ. Преди това прочете лаконично обяснение типично неин стил.

„Явно на този човек /Слави − бел. ред./ му се плаща, за да омаловажава и принизява стойността на моя труд и постигнатото от мен в живота.  Доказателство са непрекъснатите явни обиди. За да застана срещу него, аз поисках сумата от 100 хил. долара − цена, която щеше да бъде много малка компенсация за нанесените ми морални щети. И тъй като за този човек и онези, които стоят зад него, моралът не представлява стойност, аз поисках само малка част от онова, срещу  което той е продал душата си. Защото цената на морала е стойността  на душата. Тя не се измерва с пари, а с постижението на духа, който я храни в живота. Моите постижения са стойността и цената, която съм заложила, за да постигна името си пред своя народ. Тази цена никой не може да плати и това е, което ще остане след мен“, казва Лили.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още