Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Лиляна Панделиева: Предизборна глупост - стотици хора бяха тероризирани от 4 коли на „Системата ни убива“

Мрежата

Лиляна Панделиева: Предизборна глупост - стотици хора бяха тероризирани от 4 коли на „Системата ни убива“

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Лияна Панделиева

В неделя вечер не ми се говори за политика, но вчера станах свидетел на предизборна глупост, която днес се разтяга в още по-непродуктивно продължение. Първо в посока Пловдив, а после и в посока София, бяха тероризирани стотици, а вероятно и няколко хиляди напълно невинни хора, пътуващи по магистрала Тракия. Те бяха задържани от бавно пътуващи четири автомобила с черни знамена, поради което разстояние от 30 км отнемаше повече от час - от Системата ни убива, решили да правят демонстрация, като причиняват проблеми за напълно случайни хора. 

Колко от участвалите в изтощителното упражнение водачи и пътници в колите са се отдали на мисли, посветени на нечии чужди права, след като техните собствени са нарушени? А дали протестиращите искат да преброят колко пъти са получили пожелания по адрес на цялото си родословно дърво?

През 1990 година СДС разпечата и разпространи плакат, който бе директен подарък за БКП-БСП - карта на България, обсипана с черепи. Само тази непремерена акция отдръпна десетки хиляди хора като потенциални гласоподаватели.

Та от Системата да са наясно, че от вчера са мразени и от всички, които изтеглиха късата клечка да се возят зад черните им знамена, а в двете посоки това бяха хиляди пътници. И между другото - всеки от тях в настоящето кошмарно време, носи свои проблеми и това усилва несветлото им чувство към протестиращите чрез терор многократно.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още