Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Листата на Слави в Бургас: Миш-маш от парашутисти, певци и участници в кастинги за политици

Мрежата

Листата на Слави в Бургас: Миш-маш от парашутисти, певци и участници в кастинги за политици

Снимка:

Радостина Георгиева, Флагман.бг

Само парашутисти изпрати Слави Трифонов в листата за 2 МИР-Бургас, а дни преди старта на кампанията и областният лидер Тодор Иванов изненадващо хвърли оставката си и в момента структурата е на автопилот.

Каква обаче е стратегията и разчитат ли харизмата и популярността на председателя на партията Слави Трифонов, преценете сами.

Един-единствен кандидат, който живее в Бургас, се появи за цвят, но на 100% неизбираемо място. Иначе „Има такъв народ“ се надява да спечели доверието на избирателите в Бургас с миш-маш от певци, софиянци и кадри, избрани на кастингите на Слави Трифонов за политици.

Единственото наистина разпознаваемо лице за бургазлии е сценаристът Ивайло Вълчев. Както Флагман.бг прогнозира преди месеци, той е водач на листата на партията "Има такъв народ" за 2 МИР-Бургас.

След него обаче кандидатите са обвити в пълна мъгла. Само 6-ото и със сигурност неизбираемо място е за общинския председател на „Има такъв народ“ в Сунгурларе – кардиолога д-р Николай Драгнев. Той е единственото лице от представените официално на 3 октомври 2020 г. координатори за бургаските общини и членове на политическата партия на Дългия, за което се намери място. Нито един от останалите не е кандидат-депутат, което говори за сериозен организационен проблем - или Слави Трифонов няма никакво доверие на представителите си по места, или те вече не са част от партията му.

Втори след водача Ивайло Вълчев е 52-годишният Димитър Стоянов Гърдев, който е софиянец, политически анализатор, експерт по международна сигурност.

За третия в листата – Александър Стайков Марков – знаем само, че е от София, на 58 години.

Четвърти е Пламен Николаев Николов, когото Дългия е харесал от кастингите за политици по телевизията. Николов е координатор на Постоянната комисия по външна политика, членува и в комисията по образование, както и в Арбитражно-контролната комисия в партията. Той е получил номинация в една от листите на „Има такъв народ“ в София.

Петото място е за бургазлията Георги Николаев Султанов – координатор на Постоянната комисия по култура в партията. От 2018 г. е артист-солист на Държавна опера Пловдив.
Шестият – Николай Тончев Драгнев е кардиолог от Бургас, в момента специализира здравен мениджмънт, член на Постоянните комисии по здравеопазване и селско стопанство. Общински координатор на „Има такъв народ“ за Сунгурларе.

Ето и кандидатската листа до края, в нея няма нито едно познато за бургазлии лице и явно се разчита на принципа – и магаре да сложиш, и него ще изберат, стига да го праща Слави Трифонов:

7. Християна Анастасова Тодорова

8. Александър Викторов Рашев

9. Ивайло Христов Христов

10. Катерина Павлова Стоичкова

11. Петя Божидарова Димитрова

12. Росица Живкова Петрова

13. Драгомир Костадинов Костадинов

14. Велин Стефанов Величков

15. Илиана Николаева Маринова

16. Янко Кирилов Богоев  


Коментари (8)

Злоба Ей злобари яд ли ви е ? Ще видите на 5 Април
01.03.2021 18:54 / Отговор
Тартаговер Очаквам Бойко да спечЕли убедително
01.03.2021 18:58
Антизлоба Не се разбира каво ще се виде на тази дата.На босия цървулите ще се види
01.03.2021 19:56
СЛАВЧУ ОСТАРЯВА..... .
01.03.2021 20:50
Лино АМА ТОЯ КУЦ КОН КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ?
ТО САМО ТОВА ГО НЯМАХМЕ- КУЦ И ТЪП.
01.03.2021 19:52 / Отговор
Рамбо БОРИСОВ-4! СВИКВАЙТЕ!
02.03.2021 09:48 / Отговор
Планът Планът е да се промени законът и да станат мажоритарни изборите. Сега въпросът е просто да влязат хора, които няма да се продадат, а в малките населени места почти няма такива...
02.03.2021 18:15 / Отговор
Виктор Както всяка друга партия и тази не прави изключение...не само непознати лица, а и лица, които не се показват и пишат дори, хора които сега завършват, без стаж и опит....пълна пародия.
02.03.2021 22:58 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още